Esküvői, alkalmi és egyedi torták


Alkalmi, egyedi és esküvői torta a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdában. Rendelj tőlünk online vagy telefonon!

Vállaljuk születésnapi és esküvői torta elkészítését egyedi igények alapján. A hagyományos születésnapi és esküvői torták mellett nagy tapasztalatunk van a formatorták, naked cake vagy akár a mindenmentes torták területén is. Akkor is írj nekünk nyugodtan, ha csak egy klasszikus süteményt kóstolnál meg például cukormentesen. Ha valamilyen ételérzékenységed van, arra is találunk megoldást!

Célkitűzésünk, hogy minden vásárlói kérést  a legjobb tudásunk szerint teljesítsünk.       Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, a vásárlókkal folyamatosan egyeztetve, kommunikálva alakítjuk együtt az ünnepi torta végső formáját, hogy az mind a vásárló igényeinek, mind pedig a szakmai szempontoknak maximálisan megfeleljen.

Legyen szó akár születésnapról, esküvőről vagy egy családi ünnepről, minden eseményre válaszd a MÁK Cukrászdát, mert  biztos lehetsz benne, hogy kizárólag minőségi alapanyagokból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készítjük el a nagy napra a süteményeket, tortákat. 

A megálmodott tortádat mentes kivitelben is meg tudjuk valósítani, írj bátran! Készítünk lisztmentes, cukormentes, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes tortákat, és természetesen paleo, vegán és vega variációkat is.

Kérjük, hogy személyesen üzletünkben, e-mailben, telefonon vagy az alábbi űrlap segítségével oszd meg velünk, milyen tortát szeretnél, milyen alkalomra, és egyeztetjük veled a részleteket.

Nézz be egyik galériánkba! Várjuk a te ötletedet, elképzelésedet is, örömmel megvalósítjuk!

Esküvői torták galéria

Kívánság torták és formatorták galéria

Szám torták galéria

Fagyi torták galéria

Kérjük, hogy születésnapi torták, formatorták esetében az átvétel időpontjánál legalább 3 nappal korábban jelezd igényedet. Esküvői torták esetében minél korábban jelzed nekünk az igényeidet, annál jobb! A különleges torták, sütemények esetében (például ha cukormentesen kéred az egyik pultban megtalálható süteményünket) áraink eltérhetnek a honlapon megjelölt árainktól. Minden esetben egyedi kalkulációt végzünk, és azt egyeztetjük előre.

Tehát, kérünk, írd meg nekünk:

1. Milyen tortát, süteményt szeretnél? Milyen mennyiségben, méretben?

2. Mikorra szeretnéd kérni?

3. Házhoz szállítást kérsz, vagy személyesen vennéd át a cukiban?

4. Hány órakor tudod átvenni a megadott napon?

Minden esetben telefonon vagy e-mailen visszajelzünk neked, és egyeztetünk a részletekről.

Írj bátran, segítünk!

 

[fbsharelike]

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező, hogy tudjunk egyeztetni, ha szükséges)

Tárgy (kötelező)

Üzenet (kötelező)