DSC_0308
DSC_0307

Fokhagymás kecskesajt

1150 Ft4600 Ft

Az Újlengyeli Kecskesajt főként szánentáli, alpesi és núbiai kecskék tejéből készül. Ezen három kecskefaj a legjobban tejelő fajta. A tej tápanyagban és vitaminokban gazdag, véd az allergia ellen, erősíti az immunrendszert. Vitamin és ásványianyag tartalma vetekszik az anyatejjel. Az Újlengyeli Kecskesajt tartósítószer, színezék, keményítő mentes BIO termék. Íze nem hasonlítható a nagyüzemi kecskesajtokéhoz, hiszen az általunk előállított sajtot legeltetett, lucernát fogyasztó kecskékből nyerjük. A sajtot jellemzően kézzel készítjük, sajtformákban, vagy sajtruhákban.

A Fokhagymás kecskesajt kb. 25 dkg-os kiszerelésben érkezik hozzánk, a pontos mennyiséget és árat átvételnél tudjuk egyeztetni.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Fokhagymás kecskesajt

Az Újlengyeli Kecskesajt főként szánentáli, alpesi és núbiai kecskék tejéből készül. Ezen három kecskefaj a legjobban tejelő fajta. A tej tápanyagban és vitaminokban gazdag, véd az allergia ellen, erősíti az immunrendszert. Vitamin és ásványianyag tartalma vetekszik az anyatejjel. Az Újlengyeli Kecskesajt tartósítószer, színezék, keményítő mentes BIO termék. Íze nem hasonlítható a nagyüzemi kecskesajtokéhoz, hiszen az általunk előállított sajtot legeltetett, lucernát fogyasztó kecskékből nyerjük. A sajtot jellemzően kézzel készítjük, sajtformákban, vagy sajtruhákban.

A Fokhagymás kecskesajt kb. 25 dkg-os kiszerelésben érkezik hozzánk, a pontos mennyiséget és árat átvételnél tudjuk egyeztetni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Súly

0,25 kg, 1 kg