Cukormentes gesztenyés Pozsonyi kifli

400 Ft

Cukormentes gesztenyés Pozsonyi kifli

Pozsonyi kiflijeinket három fajta töltelékkel készítjük: dióval, mákkal és gesztenyével töltjük őket. Mindhárom kiflinél a hagyományos pozsonyi kifli receptjének megfelelően, legalább 50% a töltelék aránya a tésztához képest. Cukormentes gesztenyés pozsonyi kiflinket eritrittel édesítjük.

Ha azon gondolkodsz, hogy rendelsz otthonra az ünnepekre, akkor előtte akár be is ugorhatsz hozzánk, hiszen már novembertől megkóstolhatod a MÁK Cukiban.

 

 

Leírás

A Cukormentes gesztenyés Pozsonyi kifli leírása, jellemzői

Cukormentes gesztenyés pozsonyi kiflijeinket 100%-os natúr gesztenyepürével készítjük és eritrittel édesítjük a diabetikus és egészségtudatos táplálkozást követő vásárlóink kedvére. Kóstold meg te is, nem fogsz csalódni! Ez a cukormentes kifli vásárlóink egyik kedvence, szinte mindig azonnal elfogy a pultban! Néhány darab pozsonyi kifli díszdobozban még karácsonyi meglepetésnek is tökéletes! Lepd meg vele szeretteidet!

Bár alapvetően a pozsonyi kifli hagyományosan egy téli sütemény, de mi a többi évszakban is szoktuk sütni vásárlóink kérésre. Telente pedig szinte mindig megtalálható a MÁK Cukrászda kínálatában.

Ha még nem kóstoltad volna nálunk a pozsonyi kifliket, akkor itt van rá a kedvező alkalom, hiszen novembertől szinte mindig megtalálhatóak a pultban, hogy ki tudjátok próbálni helyben. De akár elő is rendelhetitek a karácsonyi ünnepekre.

Fontos, hogy az idei karácsonyi előrendeléseket 2020. december 18-ig, péntekig lehet leadni!

Pozsonyi kiflit háromféle ízben készítünk a MÁK Kézműves Cukrászdában, ismerd meg a mákos mellett a többit is, és rendelj karácsonyra mindhárom ízből:

Diós pozsonyi kifli

Mákos pozsonyi kifli

Tápanyag tartalom egy kiflire vonatkozóan

szénhidráttartalom 38 gramm

fehérjetartalom 4 gramm

zsírtartalom 9 gramm

kalóriatartalom 244 kcal

A Cukormentes gesztenyés pozsonyi kifli tápanyag információi

100 gramm szénhidrát tartalma 43 gramm

100 gramm fehérjetartalma 5 gramm

100 gramm zsírtartalma 10 gramm

100 gramm energiatartalma 277 kcal

Allergének

glutén, tej, tojás

Összetevők (ABC) sorrendben:

  • búzaliszt
  • eritrit
  • kristálycukor
  • élesztő
  • gesztenye
  • tej
  • tyúktojás
  • vaj
  • zsír

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

További információk

Forma

Diós, Gesztenyés, Mákos