Hagyományos karácsonyi ajándékcsomag

5500 Ft6000 Ft

Hagyományos karácsonyi ajándékcsomag

A Hagyományos karácsonyi ajándékcsomag egy optimális választás, ha ajándékba szeretnél adni néhány klasszikus finomságot. Ajándékcsomagunk az alábbi karácsonyi desszerteket tartalmazza:

  • 1 db Diós vagy Mákos bejgli
  • 1 sütis csomag, mely az alábbi süteményeket tartalmazza: Vaníliás kifli 140 g, Habkarika 40 g, Hókifli 90 g, Mézeskalács 100g

Válaszd ki Te, hogy melyik bejglit szeretnéd kérni a csomagba!

A Hagyományos karácsonyi ajándékcsomagot piliscsabai cukrászdánkban tudjátok átvenni.

Karácsonyi előrendeléseket 2021. december 18-ig, szombatig tudunk felvenni.

Törlés

Leírás

A Hagyományos karácsonyi ajándékcsomag jellemzői

Hagyományos karácsonyi ajándékcsomagunk az alábbi termékeket tartalmazza:

  • 1 db Diós vagy Mákos bejgli – válaszd ki, hogy melyik bejglivel kéred a csomagot!
  • 1 sütis csomag, mely az alábbi süteményeket tartalmazza: Vaníliás kifli 140 g, Habkarika 40 g, Hókifli 90 g, Mézeskalács 100g

A Hagyományos karácsonyi ajándékcsomag összetevőinek tápanyag információi

Diós bejgli – 500 gramm

Diós bejglink a hagyományos recept szerint élesztős omlós tésztából készül. A tölteléke valódi dióból, csipetnyi fahéjjal, citromhéjjal és baracklekvárral megbolondítva készül.

Mákos bejgli – 500 gramm

Mákos bejglink a 2020-as Év bejglije versenyen a Hagyományos mákos bejgli kategóriában bronzérmet nyert! Kóstoljátok meg ezt a díjnyertes finomságot!

Mákos bejglink a hagyományos recept szerint élesztős omlós tésztából készül. A tölteléke valódi mákból, csipetnyi fahéjjal, citromhéjjal és szilvalekvárral megbolondítva készül.

Vaníliás kifli

Nagymamáink receptje szerint készült vaníliás kifli, valódi vaníliával ízesítve. Hogy a karácsonyi hangulatot fokozzuk, dióval gazdagítjuk, és vaníliás porcukorba hempergetjük.

Habkarika

Gyermekkorunk karácsonyait idézi a mennyei habkarika, mely nem csak a gyermekek kedvence, könnyed, habos, édes íze miatt. A habkarika akár még karácsonyfadísznek is tökéletes.

Hókifli

Hókifli egy méltán népszerű sütemény, főleg a karácsonyi időszakban kedvelt hazánkban. Ez a régi karácsonyokat visszaidéző sütemény, mely cukormentes szilvalekvárral készül.

Mézeskalács

Klasszikus mézeskalács válogatás, amely az ünnepi asztalról nem hiányozhat. Különböző színű és formájú mézeskalácsok, vegyesen csomagolva.

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

 

További információk

Csomagolás

,