Húsvéti csoki figurák

450 Ft

Közeleg a Húsvét, így arra gondoltunk, meglepünk benneteket egy kézműves csokoládéval, hiszen a jó minőségű csokoládét mindenki szereti, még a locsolók is! Kézműves csoki nyuszijaink 100% csokoládéból készülnek, mert a minőséget nagyon fontosnak tartjuk. Egy kis csomag Csoki nyuszi körülbelül 50 gramm, ami 6 db nyuszit tartalmaz. 

Az ár a 6 db-os csoki nyuszi csomagra vonatkozik.

Leírás

A Húsvéti csoki figurák részletes leírása, összetevők, allergén információk

A Húsvéti csoki figurák kizárólag csokoládéból készülnek, méghozzá kiváló minőségű, 55%-os étcsokoládéból. A Csoki nyuszik száját és szemét egy csepp fehércsokival rajzoljuk meg. Egy csomagban 6 db csokinyuszi található, ez körülbelül 50 gramm.

A Húsvéti csoki nyuszikat az a gondolat ihlette, hogy szeretnénk a gyerekeket (és persze a szülőket is) meglepni egy olyan édességgel, ami nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert. Ez persze igaz az összes süteményünkre, de húsvéti csokoládét eddig még nem készítettünk. Ezeket a csoki nyuszikat ajánljuk tehát mindenkinek, akinek fontos, hogy az ünnepen is minőségi édességgel lepje meg a szeretteit vagy akár saját magát és az a csoki finom is legyen.

A Húsvéti csokit több célra is ajánljuk, természetesen megehetitek, adhatjátok ajándékba a gyerekeknek és locsolóajándéknak is tökéletes.

Rendeld elő a Húsvéti csoki nyuszikat, hogy biztosan jusson belőle az ünnepi asztalra! Előrendelésedet leadhatod elérhetőségeink egyikén: info@makcukraszda.hu, 06/70-424-1073, vagy személyesen: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.

Nézd meg többi húsvéti süteményünket is!

A Húsvéti nyuszi figurák összetevői (ABC sorrendben)

  • 55%-os étcsokoládé

Tápanyag információk egy darab csoki nyuszira vonatkozóan

Energiatartalom: 44 kcal

Szénhidráttartalom: 4 gramm

Fehérjetartalom: 0 gramm

Zsírtartalom:  3 gramm

Allergének

szója

Mentességek

gluténmentes, tejmentes

Bármilyen kérdés, kérés esetén keress bennünket bizalommal telefonon vagy e-mailen: 06/70-424-1073, info@makcukraszda.hu