Mentes csokis keksz ünnepi üvegben

1500 Ft

Mentes csokis kekszek ünnepi üvegben

Tejmentes, gluténmentes

100 gramm/üveg

Egy ünnepi üvegbe körülbelül 100 gramm tejmentes és gluténmentes csokis keksz fér bele. Természetesen az üveg is a csomag része, hazavihető és később akár kreatív célokra is felhasználható, vagy a konyha dísze lehet. A kekszek eltarthatósága körülbelül 2 hét.

A kekszek gluténmentes zabpehelylisztből készülnek, hagyományos kristálycukorral édesítjük őket. A csokis ízélményt a csokicseppek teszik teljessé az ünnepi hangulatú kekszekben.

Leírás

A Mentes csokis kekszek leírása, részletei

A Mentes csokis keksz ünnepi üvegben ideális ajándék lehet akkor, ha az ajándékozott gluténmentes és tejmentes (vagy laktózmentes) diétát folytat. Nem csupán egy adag finom kekszet kap ajándékba, hanem egy csinos üveget is.

A kekszek gluténmentes zabpehelylisztből készülnek, hagyományos kristálycukorral édesítjük őket. A csokis ízélményt a csokicseppek teszik teljessé az ünnepi hangulatú kekszekben.

Ha tetszik neked a mentes csokis keksz, de ajándékoznál mellé még más mentes süteményeket, akkor ajánljuk neked a négyféle mentes süteményt tartalmazó sütis dobozunkat is.

Rendeld meg a mentes, csokicseppes kekszeket magadnak, vagy akár ajándékba, ne maradj le erről a különleges karácsonyi finomságról.

A karácsonyi előrendeléseket 2020. december 18-ig, péntekig várjuk!

A Mentes csokis keksz tápanyag információi

100 gramm szénhidrát tartalma 48 gramm

100 gramm fehérjetartalma 8 gramm

100 gramm zsírtartalma 23 gramm

100 gramm energiatartalma 331 kcal

Allergének

tojás

Mentességek

tejmentes, gluténmentes

Összetevők (ABC sorrendben)

  • csokicseppek
  • gluténmentes zabpehelyliszt
  • kristálycukor

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.