Karácsonyi mézeskalács válogatás vegyesen díszítve, karácsonyi díszdobozban, 500 gramm

2200 Ft

Klasszikus karácsonyi mézeskalács válogatás, amely az ünnepi asztalról nem hiányozhat – most ünnepi díszcsomagolásban is! Különböző színű és formájú mézeskalácsok, vegyesen csomagolva – 500 grammos csomagban.

Ha karácsonyi készülődésben szívesen sütnétek és díszítenétek együtt a gyerekekkel, akkor nektek ajánljuk a Mézeskalács nyers tésztát – mellyel jó sok időt tudtok spórolni.

A karácsonyi díszdobozos mézeskalácsok átvehetők piliscsabai cukrászdánkban.

Ne feledd,  hogy karácsonyi előrendeléseket 2021. december 21-ig, szombatig tudunk felvenni.

Leírás

A Karácsonyi mézeskalács válogatás leírása, részletei

Az ünnepi hangulat egyik elengedhetetlen részét jelentik a karácsonyi mézeskalácsok. Szinte elképzelhetetlen az év végi hangulat mézeskalács nélkül. Cukrászdánkban rögtön puha mézeskalácsot készítünk, így akár már novembertől tudtok belőle csemegézni, hiszen már a ráhangolódás időszakában is kapható nálunk ez a karácsonyi finomság. Kóstold meg mézeskalácsainkat cukrászdánkban akár már novemberben!

Van még egy szuper hírünk! Nem csak teljesen kész mézeskalácsokat készítünk, hanem gondoltunk azokra az elfoglalt édesanyákra is, akik szívesen díszítenének mézeskalácsot a gyerekekkel, de a tésztával bajlódni nincs idejük, nekik ajánljuk a Nyers mézeskalács tésztát, melyet szintén meg tudtok vásárolni nálunk.

Kóstoljátok meg ezeket a klasszikus finomságokat és rendeljétek elő karácsonyra. A kisült, díszített mézeskalácsokat 10 dkg-os kiszereléstől meg tudjátok rendelni, a nyers mézeskalács tésztát pedig 0,5 kg-os vagy 1 kg-os kiszerelésben. Ráadásul most karácsonyi díszdobozban, 500 grammos csomagban is elérhetőek a díszített mézeskalácsok.

A karácsonyi előrendeléseket 2021. december 18-ig, szombatig várjuk!

A Karácsonyi mézeskalács válogatás tápanyag információi (plusz a díszítés)

Mézeskalácsaink egyedi díszítéssel készülnek, ennek a díszítésnek a tápanyagtartalma nem szerepel a tápanyag információk között.

100 gramm szénhidrát tartalma 71 gramm

100 gramm fehérjetartalma 5 gramm

100 gramm zsírtartalma 5 gramm

100 gramm energiatartalma 350 kcal

Allergének

glutén, tej, tojás

Összetevők (ABC sorrendben)

  • búzaliszt
  • fűszerkeverék
  • méz
  • porcukor
  • szódabikarbóna
  • tojás
  • vaj

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

További információk

Súly

1 kg, 100 gramm, 200 gramm, 500 gramm