DSC_0029

Pozsonyi kifli gesztenyével – cukormentes

400 Ft

A Pozsonyi kifli nagy múltú, a 16. századból származó omlós sütemény.

Tipikusan karácsony idején kerül az ünnepi asztalra, pedig az év többi részében is remek vendégváró a Cukormentes Pozsonyi kifli, melyet diétázóknak is ajánlunk. Kellemesen roppanós, vajas kelt tésztát készítünk, amely nagyon sokáig friss, lágyan omlós marad. A tészta édességéről eritrit gondoskodik. Az őszidéző, házias gesztenyetöltelék kellemes krémessége harmonikus ízvilágot teremt az omlós tészta lágy roppanósságával. A tölteléket natúr gesztenyéből készítjük, xilittel édesítjük.

Allergének: búzaliszt, tej, tojás, vaj

Ebből a termékből minimum 10 db rendelhető.

Egy db energiatartalma 246 kcal

Egy db szénhidráttartalma 38 g

Ha 10 db-nál kevesebbet rendelnél, keress bennünket elérhetőségeink egyikén, hátha van éppen a pultban belőle és tudunk félretenni neked.

Pozsonyi kifli gesztenyével - cukormentes

A Pozsonyi kifli nagy múltú, a 16. századból származó omlós sütemény.

Tipikusan karácsony idején kerül az ünnepi asztalra, pedig az év többi részében is remek vendégváró a Cukormentes pozsonyi kifli, melyet diétázóknak is ajánlunk. Kellemesen roppanós, vajas kelt tésztát készítünk, amely nagyon sokáig friss, lágyan omlós marad. A tészta édességéről eritrit gondoskodik. Az őszidéző, házias gesztenyetöltelék kellemes krémessége harmonikus ízvilágot teremt az omlós tészta lágy roppanósságával. A tölteléket natúr gesztenyéből készítjük, xilittel édesítjük.

Allergének: búzaliszt, tej, tojás, vaj

Egy db energiatartalma 246 kcal

Egy db szénhidráttartalma 38 g

Ebből a termékből minimum 10 db rendelhető. 

Ha 10 db-nál kevesebbet rendelnél, keress bennünket elérhetőségeink egyikén, hátha van éppen a pultban belőle és tudunk félretenni neked.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Pozsonyi kifli gesztenyével – cukormentes” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.