Leírás
A Répatorta részletes leírása, összetevők, allergén információk
A húsvéti Répatorta amit ebben az évben készítünk, gluténmentesen készül. A búzaliszt helyett rizslisztet használunk, de teszünk hozzá mandulalisztet is, így a sütemény állaga nagyon finom, szaftos lesz. Na persze ehhez kell a répa, a dió, narancslé, a narancshéj és a fahéj is. Ha szeretnél egy igazán finom Répatortát enni, akkor jó szívvel ajánljuk ezt a gluténmentes tortánkat.
A Répatorta tetejét édes, krémes mascarponéval borítjuk, majd mandula forgáccsal és kicsi répácskákkal díszítjük. A Répatortát a húsvéti időszakban a MÁK Cukiban szeletben is megvásárolhatod, így meg tudod előzetesen kóstolni, mielőtt egy egész tortát rendelsz belőle.
Az idei évben is készítünk Mentes húsvéti kalácsot is, tehát ha csupa mentes finomságot szeretnél a húsvéti asztalra, akkor kóstold meg a kalácsunkat is!
Rendeld elő a húsvéti gluténmentes Répatortánkat, hogy biztosan jusson belőle az ünnepi asztalra! Előrendelésedet leadhatod elérhetőségeink egyikén: info@makcukraszda.hu, 06/70-424-1073, vagy személyesen: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.
A Répatorta összetevői (ABC sorrendben)
- dió
- fahéj
- kókuszzsír
- kristálycukor
- mascarpone
- narancshéj
- narancslé
- répa
- rizsliszt
- sütőpor
- tojás
- vaníliás cukor
Tápanyag információk egy szelet Répatortára vonatkozóan
Energiatartalom: 280 kcal
Szénhidráttartalom: 19 gramm
Fehérjetartalom: 4 gramm
Zsírtartalom: 24 gramm
Allergének
Tej
Tojás
Mentességek
Gluténmentes
Bármilyen kérdés, kérés esetén keress bennünket bizalommal telefonon vagy e-mailen: 06/70-424-1073, info@makcukraszda.hu