DSC_0287

Trappista kecskesajt

1100 Ft5500 Ft

Az Újlengyeli Kecskesajt főként szánentáli, alpesi és núbiai kecskék tejéből készül. Ezen három kecskefaj a legjobban tejelő fajta. A tej tápanyagban és vitaminokban gazdag, véd az allergia ellen, erősíti az immunrendszert. Vitamin és ásványianyag tartalma vetekszik az anyatejjel. Az Újlengyeli Kecskesajt tartósítószer, színezék, keményítő mentes BIO termék. Íze nem hasonlítható a nagyüzemi kecskesajtokéhoz, hiszen az általunk előállított sajtot legeltetett, lucernát fogyasztó kecskékből nyerjük. A sajtot jellemzően kézzel készítjük, sajtformákban, vagy sajtruhákban.

A Trappista kecskesajt kb. 20-30 dkg-os kiszerelésben érkezik hozzánk, a pontos mennyiséget és árat átvételnél tudjuk egyeztetni.

A trappista sajt francia eredetű félkemény, érlelt, erjedési lyukas sajt. Az érlelt sajtok felületét sós vízzel kezeljük, amíg kéreg nem fejlődik rajta, íze ezért enyhén sós.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Trappista kecskesajt

Az Újlengyeli Kecskesajt főként szánentáli, alpesi és núbiai kecskék tejéből készül. Ezen három kecskefaj a legjobban tejelő fajta. A tej tápanyagban és vitaminokban gazdag, véd az allergia ellen, erősíti az immunrendszert. Vitamin és ásványianyag tartalma vetekszik az anyatejjel. Az Újlengyeli Kecskesajt tartósítószer, színezék, keményítő mentes BIO termék. Íze nem hasonlítható a nagyüzemi kecskesajtokéhoz, hiszen az általunk előállított sajtot legeltetett, lucernát fogyasztó kecskékből nyerjük. A sajtot jellemzően kézzel készítjük, sajtformákban, vagy sajtruhákban.

A Trappista kecskesajt kb. 20-30 dkg-os kiszerelésben érkezik hozzánk, a pontos mennyiséget és árat átvételnél tudjuk egyeztetni.

A trappista sajt francia eredetű félkemény, érlelt, erjedési lyukas sajt. Az érlelt sajtok felületét sós vízzel kezeljük, amíg kéreg nem fejlődik rajta, íze ezért enyhén sós.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Súly

0,2 kg, 1 kg