Esküvői torta nyílt nap


ESKÜVŐI TORTA NYÍLT NAP

Nézd meg aktuális időpontjainkat!

Minden hónapban Esküvői torta nyílt nap a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdában!

Esküvői nyílt napjainkra várjuk azoknak a jegyespároknak a jelentkezését, akik a közeljövőben tervezik esküvőjüket és szeretnének személyre szabott kóstolóval egybekötött tanácsadáson részt venni. Nyílt napjainkat havi rendszerességgel rendezzük meg, az aktuális időpontok a következők:

2024. február 3. szombat

10:00-18:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz: info@makcukraszda.hu!

 

2024. március 2. szombat

10:00-18:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz: info@makcukraszda.hu!

2024. március 23. szombat

10:00-18:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz: info@makcukraszda.hu!

ÍGY ZAJLANAK AZ ESKÜVŐI TORTA NYÍLT NAP ESEMÉNYEI

Profi tanácsadás, szakemberektől, díjmentesen!

Mi történik egy Esküvői torta nyílt nap során:

Minden esetben már az első kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük a süteményekre, édességekre, desszertasztalra vonatkozó elképzeléseiteket, igényeiteket. A nyílt napra már ezek alapján készülünk a sütemény kóstolókkal és az esküvői torta ízek kiválasztásával. Lehet szó esküvői tortáról, sós és édes süteményekről, mini tortákról, hagyományos lakodalmas süteményekről, vagy modern desszertasztalról is. Természetesen minden esetben készülünk az általatok kért mentes süteményekkel is.

MÁK Cukrászda esküvői torta nyílt nap fényképMiután megérkeztek a csak és kizárólag a számotokra fenntartott időpontra, együtt átvesszük a Nagy nap eseményeit, szépen sorban. Miért fontos ez? Azért, mert nem mindegy, hogy például lesz-e állófogadás az esemény előtt. Hány gyerek lesz a vendégek között? Vannak esetleg olyan esküvői torta ízek, amikhez ragaszkodtok, vagy kerülnétek? Esetleg kinek és milyen ételallergiája van? Mikor fogják felszolgálni a tortát, közvetlenül az éjféli töltött káposzta után, vagy pedig teljesen más időpontban? Ezek a kérdések mind nagyon fontosak és elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy kikalkuláljuk az egyes sütemények mennyiségét, illetve azt, hogy hány szeletes legyen az esküvői torta.

Menet közben persze tudtok kóstolni is, és együtt átbeszéljük például azt is, hogy melyik választott tortának vagy desszertnek milyen előnyei illetve hátrányai vannak, mely ízeket hogyan lehet egymásra építeni. Itt is rengeteg olyan szempont van, amiket érdemes szem előtt tartani. Például ha nyáron 30 fokban lesz az esküvő, és tudjátok, hogy a nagy melegben szabadtéren kint lenne a tortázás, akkor arra olyan alapanyagokat kell választani, amik bírják ezt a hőmérsékletet legalább egy ideig.

Nagy kérdés továbbá, hogy a helyszín rendelkezik-e olyan, elkülönített hűtőkamrával, amelyben mást nem tárol, és be lehet tenni a tortát. Miért lényeges ez? Ugye te sem szeretnéd, ha olyan hűtőkamrában pihennének az édességek, ahol mellette a polcon fokhagymás kolbászok lógnak?

Amennyiben a választott helyszín nem tud tortaállványt biztosítani, akkor ebben is tudunk segíteni. Többféle méretű és színű tortaállvány közül válogathattok.

Természetesen az esküvői sütemények szakszerű és biztonságos kiszállítását is vállaljuk, saját hűtött gépkocsinkkal, hogy az édességek frissen, időben és épségben jussanak el a helyszínre.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK AZ ESKÜVŐI NYÍLT NAPJAINKRÓL

Miért érdemes eljönnötök az egyik Esküvői nyílt napunkra?

 • első kézből kaphattok hiteles információkat az esküvői süteményekről, tortákról, trendekről
 • gyakorlott cukrász mestereink adnak nektek személyre szabott tanácsokat
 • saját ízlelőbimbóitokon tapasztalhatjátok meg, hogy miért érdemes a MÁK Cukit választani
 • személyre szabott kóstolóval várunk benneteket
 • teljes körű szolgáltatást nyújtunk: az esküvői torta és a desszertasztal elkészítésén kívül tortaállvány-bérléssel és kiszállítással is foglalkozunk
 • otthon vagyunk a különböző mentes sütemények elkészítésében is (paleo, vega, vegán, cukormentes, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes)
 • a legjobb esküvői torta ötletek kóstolás közben keletkeznek

Ezért érdemes a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdát választani:

 • kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk
 • nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat
 • az egészségtudatosság jegyében a hagyományos süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk az édességeinkben
 • a tortaállvány bérlésben is tudunk segíteni
 • a megrendelt édességeket és süteményeket igény esetén kiszállítjuk

Mit kell tudnod még Esküvői nyílt nap programjáról:

 •  a fenti időpontokban szeretettel várunk cukrászdánkban (2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.)
 • az adott napon belül egy előre egyeztetett, pontos időpontra tudsz regisztrálni, amikor csak veled és a pároddal foglalkozunk, nem kell sorban állnotok, és másokra várnotok
 • esküvői desszertekben, tortákban jártas cukrászunk személyre szabott tanácsadást nyújt nektek
 • előzetes egyeztetés után célzott kóstolókkal várunk (édes és sós aprósüteményekkel, esküvői torta kóstolóval, kecskesajttal, gyümölcsös különlegességekkel, stb.)

A MÁK Kézműves Cukrászda esküvői nyílt napjain a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Csak azoknak a pároknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a kiválasztott időpont előtt legalább egy héttel jelentkeznek elérhetőségeink egyikén. A résztvevő párok létszáma korlátozott!

Nyílt napunkon díjmentesen lehet részt venni, érdemes kihasználni az alkalmat!

Egyik időpont sem megfelelő a számotokra?

Természetesen abben az esetben is tudunk benneteket fogadni, ha egyik meghirdetett időpontunk sem megfelelő. Kérjetek egyedi időpontot elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen látunk!

Miben tudunk nektek segíteni az esküvői készülődés közepette:

 • Hagyományos és mentes esküvői torták
 • Lánybúcsú torta
 • Lakodalmas sütemények
 • Desszertasztal
 • Süticsomagok
 • Szendvicsek és sós falatok
 • Tortaállvány bérlés
 • Kiszállítás

BÉRELJ TŐLÜNK TORTAÁLLVÁNYT IS!

Bérelj tőlünk tortaállványt is!

Többféle tortaállvány közül tudtok válogatni, így ki tudjátok választani a számotokra legmegfelelőbbet! Tudtad, hogy a tortaállvány nem csak az esküvői torta, hanem a sütemények tálalásában is jó szolgálatot tehet? Sokkal mutatósabbak a desszertek egy jól megválasztott, elegáns állványon.

1. Klasszikus tortaállvány Desszertasztal aprósütemény esküvő

 • Klasszikus tortaállványunkat maximum 5 darab különálló torta esetében ajánljuk, melyeket csökkenő méret sorrendben egy közös tortaállványra szeretnétek helyezni. Az öt torta esetében ez összesen nagyságrendileg 130 szelet tortát jelent.
 • Ez az állvány alkalmas arra is, hogy egy fő tortát és a hozzá harmonikusan illeszkedő minitortákat vagy süteményeket, desszerteket elhelyezzük rajta.
 • Kevesebb torta, illetve sütemény esetében is választhatjátok ezt az állványunkat, mert szétszedhető, kisebb méretre összerakható (például 3 szintesre).
 • Különösen ajánljuk abban az esetben, ha el szeretnétek egymástól szeparálni a hagyományos és a mentes vagy paleo tortákat, desszerteket. Ezen az állványon a különböző szinteken elhelyezett sütemények közvetlenül nem érintkeznek egymással.

2. Ívelt, lépcsőzetes állvány

Állványon esküvő torták

4 szintes, fából készült, erős, stabil felépítésű, félköríves talpú állvány, melyre 4 darab, egyenként maximum 40 szeletes torta fér rá.

Ideális abban az esetben, ha 4 darab egyforma méretű tortát szeretnétek az esküvőre. A torták díszítése lehet különböző, vagy hasonló, mindkét esetben jól mutatnak ezen a félköríves állványon. Az egyik szintre akár minitortákat vagy más desszerteket is összeválogathattok.

3. Egyszer használatos ezüst vagy arany színű torta alátét

Egybeépített torta esetében ajánljuk egyszer használatos, stílusos alátétjeinket, 4 emeletes torta méretig. A 4 emeletes torta összesen nagyságrendileg 140-150 szelet süteményt jelent.

Biztonságosan, stabilan tartja a tortát, és nem utolsó sorban elegáns. Bátran ajánljuk abban az esetben, ha összeépített tortában gondolkodtok. Virágos torta esküvő

 

4. Kovácsoltvas jellegű tortaállvány

Kovácsoltvas jellegű tortaállványunk három különböző méretben érhető el: 14 szeletes, 20 szeletes és 30 szeletes méretben. Használhattok belőle akár egyet is, amennyiben egy darab különálló, nem emeletes esküvői tortát terveztek, vagy akár mind a hármat is, ha három darab különálló (nem emeletes) torta az elképzelésetek.  Természetesen ezekre az állványokre  is  lehet  minitortákat,  desszerteket  kihelyezni.

Desszertek

5. Átlátszó tortaállványok

Üvegből készült állványaink is nagyon kedveltek a jegyespárok között. Válaszható belőlük egy vagy akár több darab is, attól függően, hogy hány tortát, illetve minitortát, desszerteket szeretnétek rajta elhelyezni.

 

Oroszkrém torta

Tortaállvány bérlés árak

Többször használatos állványaink esetében egységesen 5000 forint a bérlés egyszeri költsége, ezen kívül 15 000 forint kauciót kérünk, melyet természetesen visszaadunk, amennyiben az állványt visszahozzátok hozzánk az esküvő után néhány nappal. Kovácsoltvas és átlátszó állványaink egyszeri bérleti díja darabonként 2000 forint, kaució ebben az esetben is 15 000 forint.

Egyszer használatos torta alátétjeink ára 2500 forint darabonként.

ÍZELÍTŐ ESKÜVŐI MUNKÁINKBÓL

MÁK Kézműves cukrászda esküvői torta nyílt nap fénykép"
MÁK cukrászda esküvői ajánlat: esküvői torta nyílt nap fénykép"
Cukrászda esküvői ajánlat: MÁK Kézműves cukrászda esküvői torta nyílt nap fénykép"
Esküvői édességek"
Esküvői ajánlat"
Esküvői sok virágos"
Esküvői torta variáció"
Esküvői torta növényes"
Esküvői emeletes"
Torta, esküvő, növényes"
Fehér esküvő"

TEGYÉL PRÓBÁRA MINKET, JELENTKEZZ BE HOZZÁNK!

MÁK Kézműves Cukrászda Esküvői nyílt nap: Ismerjétek meg Ti is!

Jelentkezzetek be Esküvői torta nyílt napjaink egyikére, vagy kérjetek egyedi időpontot!

Esküvői  nyílt napjaink díjmentesek, csak regisztrálnotok kell. Az előzetes egyeztetés alapján személyre szabott esküvői torta és sütemény tanácsadással, valamint kóstolóval várunk, hogy könnyű legyen kiválasztani az Álom tortátokat a nagy napra!

Ne feledd, hogy hagyományos és mentes (paleo, vega, vegán) esküvői torták és sütemények elkészítésében is nagy tapasztalatunk van. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, nem használunk adalékanyagokat és tartósítószereket. Sőt, az egészségtudatosság jegyében a hagyományos cukrászdai süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk süteményeinkben. Ráadásul kreatívak vagyunk, precízek és megbízhatóak!

Esküvői tortádhoz tortaállványt is bérelhettek nálunk, és kérésetekre ki is szállítjuk a tortátokat!