Fagyi torta


ESKÜVŐI TORTA NYÍLT NAP

Nézd meg aktuális időpontjainkat!

Minden hónapban Esküvői torta nyílt nap a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdában!

Esküvői nyílt napjainkra várjuk azoknak a jegyespároknak a jelentkezését, akik a közeljövőben tervezik esküvőjüket és szeretnének személyre szabott kóstolóval egybekötött tanácsadáson részt venni. Nyílt napjainkat havi rendszerességgel rendezzük meg, az aktuális időpontok a következők:

2020. AUGUSZTUS

Augusztus 5. (szerda) 10:00-14:00
Augusztus 12. (szerda) 8:00-14:00
Augusztus 26. (szerda) 10:00-18:00

2020. SZEPTEMBER

Szeptember 5. (szombat) 10:00-18:00
Szeptember 16. (szerda) 9:00-15:00

2020. OKTÓBER

Október 7. (szerda) 9:00-15:00
Október 17. (szombat) 10:00-18:00
Október 21. (szerda) 9:00-15:00

ÍGY ZAJLANAK ESKÜVŐI TORTA NYÍLT NAPJAINK

Profi tanácsadás, szakemberektől, díjmentesen!

Mi történik egy ilyen nyílt napon:

Minden esetben már az első kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük a süteményekre, édességekre, desszertasztalra vonatkozó elképzeléseiteket, igényeiteket. A nyílt napra már ezek alapján készülünk a sütemény kóstolókkal és az esküvői torta ízek kiválasztásával. Lehet szó esküvői tortáról, sós és édes süteményekről, mini tortákról, hagyományos lakodalmas süteményekről, vagy modern desszertasztalról is. Természetesen minden esetben készülünk az általatok kért mentes süteményekkel is.

Miután megérkeztek a csak és kizárólag a számotokra fenntartott időpontra, együtt átvesszük a Nagy nap eseményeit, szépen sorban. Miért fontos ez? Azért, mert nem mindegy, hogy például lesz-e állófogadás az esemény előtt. Hány gyerek lesz a vendégek között? Vannak esetleg olyan esküvői torta ízek, amikhez ragaszkodtok, vagy kerülnétek? Esetleg kinek és milyen ételallergiája van? Mikor fogják felszolgálni a tortát, közvetlenül az éjféli töltött káposzta után, vagy pedig teljesen más időpontban? Ezek a kérdések mind nagyon fontosak és elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy kikalkuláljuk az egyes sütemények mennyiségét, illetve azt, hogy hány szeletes legyen az esküvői torta.

Menet közben persze tudtok kóstolni is, és együtt átbeszéljük például azt is, hogy melyik választott tortának vagy desszertnek milyen előnyei illetve hátrányai vannak, mely ízeket hogyan lehet egymásra építeni. Itt is rengeteg olyan szempont van, amiket érdemes szem előtt tartani. Például ha nyáron 30 fokban lesz az esküvő, és tudjátok, hogy a nagy melegben szabadtéren kint lenne a tortázás, akkor arra olyan alapanyagokat kell választani, amik bírják ezt a hőmérsékletet legalább egy ideig.

Nagy kérdés továbbá, hogy a helyszín rendelkezik-e olyan, elkülönített hűtőkamrával, amelyben mást nem tárol, és be lehet tenni a tortát. Miért lényeges ez? Ugye te sem szeretnéd, ha olyan hűtőkamrában pihennének az édességek, ahol mellette a polcon fokhagymás kolbászok lógnak?

Amennyiben a választott helyszín nem tud tortaállványt biztosítani, akkor ebben is tudunk segíteni. Többféle méretű és színű tortaállvány közül válogathattok.

Természetesen az esküvői sütemények szakszerű és biztonságos kiszállítását is vállaljuk, saját hűtött gépkocsinkkal, hogy az édességek frissen, időben és épségben jussanak el a helyszínre.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK AZ ESKÜVŐI NYÍLT NAPJAINKRÓL

Miért érdemes eljönnötök az egyik Esküvői nyílt napunkra?

 • első kézből kaphattok hiteles információkat az esküvői süteményekről, tortákról, trendekről
 • gyakorlott cukrász mestereink adnak nektek személyre szabott tanácsokat
 • saját ízlelőbimbóidon tapasztalhatod meg, hogy miért válassz bennünket
 • személyre szabott kóstolóval várunk benneteket
 • teljes körű szolgáltatást nyújtunk: az esküvői torta és a desszertasztal elkészítésén kívül tortaállvány-bérléssel és kiszállítással is foglalkozunk
 • otthon vagyunk a különböző mentes sütemények elkészítésében is (paleo, vega, vegán, cukormentes, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes)
 • a legjobb esküvői torta ötletek kóstolás közben keletkeznek

Ezért érdemes a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdát választani:

 • kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk
 • nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat
 • az egészségtudatosság jegyében a hagyományos süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk az édességeinkben
 • a tortaállvány bérlésben is tudunk segíteni
 • a megrendelt édességeket és süteményeket igény esetén kiszállítjuk

Mit kell tudnod még Esküvői nyílt napjainkról:

 •  a fenti időpontokban szeretettel várunk cukrászdánkban (2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.)
 • az adott napon belül egy előre egyeztetett, pontos időpontra tudsz regisztrálni, amikor csak veled és a pároddal foglalkozunk, nem kell sorban állnotok, és másokra várnotok
 • esküvői desszertekben, tortákban jártas cukrászunk személyre szabott tanácsadást nyújt nektek
 • előzetes egyeztetés után célzott kóstolókkal várunk (édes és sós aprósüteményekkel, esküvői torta kóstolóval, kecskesajttal, gyümölcsös különlegességekkel, stb.)

A MÁK Kézműves Cukrászda esküvői nyílt napjain a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Csak azoknak a pároknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a kiválasztott időpont előtt legalább egy héttel jelentkeznek elérhetőségeink egyikén. A résztvevő párok létszáma korlátozott!

Nyílt napunkon díjmentesen lehet részt venni, érdemes kihasználni az alkalmat!

Egyik időpont sem megfelelő a számotokra?

Természetesen ebben az esetben is tudunk benneteket fogadni, ha egyik meghirdetett időpontunk sem megfelelő. Kérjetek egyedi időpontot elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen látunk!

Miben tudunk nektek segíteni az esküvői készülődés közepette:

 • Hagyományos és mentes esküvői torták
 • Lánybúcsú torta
 • Lakodalmas sütemények
 • Desszertasztal
 • Süticsomagok
 • Szendvicsek és sós falatok
 • Tortaállvány bérlés
 • Kiszállítás

ÍZELÍTŐ ESKÜVŐI MUNKÁINKBÓL

MÁK Kézműves cukrászda esküvői ajánlat
MÁK cukrászda esküvői ajánlat
Cukrászda esküvői ajánlat
Esküvői édességek
Esküvői ajánlat
Esküvői sok virágos
Esküvői torta variáció
Esküvői torta növényes
Esküvői emeletes
Torta, esküvő, növényes
Fehér esküvő

TEGYÉL PRÓBÁRA MINKET, JELENTKEZZ BE HOZZÁNK!

MÁK Kézműves Cukrászda esküvői ajánlat: Ismerjétek meg Ti is!

Jelentkezzetek be Esküvői torta nyílt napjaink egyikére, vagy kérjetek egyedi időpontot!

Esküvői  nyílt napjaink díjmentesek, csak regisztrálnotok kell. Az előzetes egyeztetés alapján személyre szabott esküvői torta és sütemény tanácsadással, valamint kóstolóval várunk, hogy könnyű legyen kiválasztani az Álom tortátokat a nagy napra!

Ne feledd, hogy hagyományos és mentes (paleo, vega, vegán) esküvői torták és sütemények elkészítésében is nagy tapasztalatunk van. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, nem használunk adalékanyagokat és tartósítószereket. Sőt, az egészségtudatosság jegyében a hagyományos cukrászdai süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk süteményeinkben. Ráadásul kreatívak vagyunk, precízek és megbízhatóak!

Esküvői tortádhoz tortaállványt is bérelhettek nálunk, és kérésetekre ki is szállítjuk a tortátokat!