Süteményeink


Süteményeink készítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a tudatos és minőségi sütemény- és fagylaltfogyasztást szeretnénk népszerűsíteni és megteremteni Magyarországon, azon belül pedig szűkebb környezetünkben.

Ennek érdekében az alábbiakat tartjuk szem előtt:

  • Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, például vajjal, belga csokoládéval, vagy valódi gyümölccsel.
  • Nem használunk adalékanyagokat és tartósítószereket.
  • Fontos számunkra a különböző mentes igények kielégítése, ezért készítünk paleo, tejmentes, laktózmentes, cukormentes, gluténmentes és tojásmentes finomságokat is.

Készítünk hagyományos süteményeket, például zserbó, mézes krémes, házi krémes, francia krémes, dobos torta, Eszterházy torta, stb. Két dolog miatt ezek a sütemények mégis más ízvilágot jelentenek, mint egy klasszikus cukrászdában vásárolt hasonló nevű sütemény:

  • Nem spóroljuk ki a minőségi alapanyagokat az összetevők közül. Beletesszük a frissen szedett málnát, a saját főzésű baracklekvárt, a vajat, a valódi tojást, a belga csokoládét, még akkor is, ha ez megnöveli a sütemény árat. Mert hiszünk abban, hogy van létjogosultsága Magyarországon a minőségi süteményfogyasztásnak.
  • Mindegyik süteményünkben, még a hagyományosakban is, van egy csavar. Vagy az, hogy saját magunk főzzük hozzá a baracklekvárt, vagy az, hogy újra gondoljuk az adott sütemény megvalósítását. Vagy esetleg az, hogy valamelyikünk nagymamájának jól bevált receptje alapján készítjük el.

A hagyományos süteményeken kívül számos különlegesség és mentes finomság is megtalálható nálunk. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Mák csoki, Saját készítésű táblás csokoládé, Citromkrémes máktorta, Nutellás ropogós, Paleo svéd ropogós, Mindenmentes tortácska, Mindenmentes isler, stb.

Nézz szét webáruházunkban!