Esküvői torta


PRÉMIUM ESKÜVŐI TORTA KÍNÁLATUNK

Így készülnek a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdában az esküvői torták:

A piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdában varázslatos esküvői torta kínálattal várunk benneteket, melyeket a Ti elképzeléseitek alapján készítünk el.

Minden menyasszonyi torta esetén:

 • kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk (például belga csokoládéval, házi készítésű lekvárokkal, prémium minőségű vajjal)
 • nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat
 • tortáink jelentős részét el tudjuk készíteni hagyományos és mentes változatban is (paleo, vega, vegán, tejmentes, laktózmentes, cukormentes, gluténmentes)
 • kreatívan megvalósítjuk az elképzeléseiteket, figyelembe véve a szakmai irányelveket
 • ha szeretnétek, tudtok tortaállványt is bérelni nálunk, különböző méretben és stílusban
 • igény esetén kiszállítjuk nektek a tortát, süteményeket, édes és sós falatokat az esküvőtök napján

AZ ESKÜVŐI TORTA KIVÁLASZTÁSA

Néhány fontos szempont

Hogyan válasszatok esküvői tortát a Nagy Napra?

Esküvő tortaNéhány tuti tipp, hogy könnyebb legyen átgondolni a menyasszonyi torta és esküvői sütemény rendelést. Jobb ezeket a kérdéseket már előre tisztázni, hogy ne az utolsó pillanatban érjenek meglepetések.

Nagyon fontos kérdés, hogy milyen esküvői torta az álmotok? Milyen stílusú tortát szeretnétek (vintage, rusztikus, modern, stb.)? Egyszerű esküvői torta, vagy valami egyedi amit szeretnétek? Mivel legyen burkolva? Cukormasszával, mascarponéval vagy vajkrémmel? Mivel legyen díszítve? Élővirággal, egyedi tortadísszel (akár tortabeszúróval), cukorvirágokkal? Ezeket mind érdemes már a legelsők között tisztázni. Ha van az álom tortátokról képeket is, mindenképpen osszátok meg velünk!

A torta színvilága a következő fontos kérdés, ha például szeretnétek, ha a torta körbe legyen kötve egy olyan barackszínű szalaggal, amilyen színű lesz a dekoráció, akkor érdemes abból a színből egy mintát hozni. Nem biztos, hogy elég az az információ, hogy barackszín, mert barackszínből is rengeteg árnyalat létezik. Sok felesleges körtől kímélitek meg magatokat, ha ebben kértek egy kis segítséget a dekorostól.

Mindenképpen az elsők között érdemes körbe kérdezni a vendégeket, hogy kinek van esetleg valamilyen táplálékallergiája, ki követ valamilyen speciális diétát. Ha megvan a lista, utána el tudjátok dönteni, hogy a nagy, emeletes tortába építitek be a mentes tortát (általában a felső szintre szoktuk javasolni a beépítését laktózmentes, illetve cukormentes torta esetében), vagy pedig egy külön tortát választotok (célszerű így dönteni, ha az ételallergia mértéke ezt kívánja meg). Ha változatos dolgokra érzékenyek a vendégek, akkor érdemes egy “mindenmentes” esküvői tortát választani nekik.

Szintén fontos kérdés, hogy a vendégek között hány gyerek lesz. Ezt azért érdemes figyelembe venni a torta és sütemények megtervezésekor, mert a gyerekek jellemzően nem esznek meg annyi süteményt, tortát, mint a felnőttek, kisebb adaggal kell az esetükben számolni.

Még egy lényeges kérdés, hogy a lakodalomban mi a tervezett menetrend, lesz-e vendégvárás kis falatkákkal, vagy állófogadás, vagy egyből az ebédet, vacsorát fogják majd felszolgálni. Ezek ismeretében lehet tovább pontosítani a süti és torta mennyiségeket. Ha például az a terv, hogy a lagzi elejétől a végéig kint vannak desszertasztalon az édes és sós sütemények, akkor várhatóan a tortából majd kevesebben fognak enni, kevesebb szeletszámmal érdemes számolni. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha a tortát közvetlenül az éjféli káposzta után szolgálják fel, ekkor is arra lehet számítani, hogy kevesebben fognak enni belőle.

A LEGNÉPSZERŰBB ESKÜVŐI TORTA ÍZEK CUKRÁSZDÁNKBAN

Nézd meg kínálatunkat!

2019-ben és 2020-ban a MÁK Cukrászdában ezeket a torta ízeket választottátok legtöbben az esküvőre:

Sós karamell torta

Narancsos trüffel torta

Joghurtos-gyümölcsös torta

Gyümölcsös túrótorta (epres, málnás, barackos, citromos)

Belga csokitorta
Virágos torta esküvő

További esküvői torta kínálatunk:

Citromkrémes máktorta

Csokoládé mousse torta

Klasszikus csokoládétorta

Diótorta

Fehércsoki torta

Feketeerdő torta

Gesztenyés-meggyes torta

Kapucíner torta Esküvői emeletes

Karamell torta

Gyümölcshabos torták (eper, málna, barack, erdei gyümölcs)

Oroszkrém torta

Mindenmentes csokitorta

Mindenmentes málnahabos torta

 

TOVÁBBI HASZNOS INFÓK, TUDNIVALÓK RÓLUNK

Esküvői torta? Válaszd a MÁK Cukit!

Ezért érdemes a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdát választani:

 • kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk
 • nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat
 • mentes, vega, vegán, paleo sütemények készítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk
 • az egészségtudatosság jegyében a hagyományos süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk az édességeinkben
 • a tortaállvány bérlésben is tudunk segíteni
 • a megrendelt édességeket és süteményeket igény esetén kiszállítjuk

 

Miben tudunk még nektek segíteni az esküvői készülődés közepette:

 • Hagyományos és mentes esküvői torták
 • Lánybúcsú torta
 • Lakodalmas sütemények
 • Desszertasztal
 • Süticsomagok
 • Szendvicsek és sós falatok
 • Tortaállvány bérlés
 • Kiszállítás

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK AZ ESKÜVŐI NYÍLT NAPJAINKRÓL

Miért érdemes eljönnötök az egyik Esküvői nyílt napunkra?

 • első kézből kaphattok hiteles információkat az esküvői süteményekről, tortákról, trendekről
 • gyakorlott cukrász mestereink adnak nektek személyre szabott tanácsokat
 • saját ízlelőbimbóidon tapasztalhatod meg, hogy miért válassz bennünket
 • személyre szabott kóstolóval várunk benneteket
 • teljes körű szolgáltatást nyújtunk: az esküvői torta és a desszertasztal elkészítésén kívül tortaállvány-bérléssel és kiszállítással is foglalkozunk
 • otthon vagyunk a különböző mentes sütemények elkészítésében is (paleo, vega, vegán, cukormentes, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes)
 • a legjobb esküvői torta ötletek kóstolás közben keletkeznek

Ezért érdemes a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdát választani:

 • kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk
 • nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat
 • az egészségtudatosság jegyében a hagyományos süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk az édességeinkben
 • a tortaállvány bérlésben is tudunk segíteni
 • a megrendelt édességeket és süteményeket igény esetén kiszállítjuk

Mit kell tudnod még Esküvői nyílt napjainkról:

 •  a fenti időpontokban szeretettel várunk cukrászdánkban (2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.)
 • az adott napon belül egy előre egyeztetett, pontos időpontra tudsz regisztrálni, amikor csak veled és a pároddal foglalkozunk, nem kell sorban állnotok, és másokra várnotok
 • esküvői desszertekben, tortákban jártas cukrászunk személyre szabott tanácsadást nyújt nektek
 • előzetes egyeztetés után célzott kóstolókkal várunk (édes és sós aprósüteményekkel, esküvői torta kóstolóval, kecskesajttal, gyümölcsös különlegességekkel, stb.)

A MÁK Kézműves Cukrászda esküvői nyílt napjain a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Csak azoknak a pároknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a kiválasztott időpont előtt legalább egy héttel jelentkeznek elérhetőségeink egyikén. A résztvevő párok létszáma korlátozott!

Nyílt napunkon díjmentesen lehet részt venni, érdemes kihasználni az alkalmat!

Egyik időpont sem megfelelő a számotokra?

Természetesen ebben az esetben is tudunk benneteket fogadni, ha egyik meghirdetett időpontunk sem megfelelő. Kérjetek egyedi időpontot elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen látunk!

 

BÉRELJ TŐLÜNK TORTAÁLLVÁNYT IS!

Bérelj tőlünk tortaállványt is!

Többféle tortaállvány közül tudtok válogatni, így ki tudjátok választani a számotokra legmegfelelőbbet! Tudtad, hogy a tortaállvány nem csak az esküvői torta, hanem a sütemények tálalásában is jó szolgálatot tehet? Sokkal mutatósabbak a desszertek egy jól megválasztott, elegáns állványon.

1. Klasszikus tortaállvány Desszertasztal aprósütemény esküvő

 • Klasszikus tortaállványunkat maximum 5 darab különálló torta esetében ajánljuk, melyeket csökkenő méret sorrendben egy közös tortaállványra szeretnétek helyezni. Az öt torta esetében ez összesen nagyságrendileg 130 szelet tortát jelent.
 • Ez az állvány alkalmas arra is, hogy egy fő tortát és a hozzá harmonikusan illeszkedő minitortákat vagy süteményeket, desszerteket elhelyezzük rajta.
 • Kevesebb torta, illetve sütemény esetében is választhatjátok ezt az állványunkat, mert szétszedhető, kisebb méretre összerakható (például 3 szintesre).
 • Különösen ajánljuk abban az esetben, ha el szeretnétek egymástól szeparálni a hagyományos és a mentes vagy paleo tortákat, desszerteket. Ezen az állványon a különböző szinteken elhelyezett sütemények közvetlenül nem érintkeznek egymással.

2. Ívelt, lépcsőzetes állvány

Állványon esküvő torták

4 szintes, fából készült, erős, stabil felépítésű, félköríves talpú állvány, melyre 4 darab, egyenként maximum 40 szeletes torta fér rá.

Ideális abban az esetben, ha 4 darab egyforma méretű tortát szeretnétek az esküvőre. A torták díszítése lehet különböző, vagy hasonló, mindkét esetben jól mutatnak ezen a félköríves állványon. Az egyik szintre akár minitortákat vagy más desszerteket is összeválogathattok.

3. Egyszer használatos ezüst vagy arany színű torta alátét

Egybeépített torta esetében ajánljuk egyszer használatos, stílusos alátétjeinket, 4 emeletes torta méretig. A 4 emeletes torta összesen nagyságrendileg 140-150 szelet süteményt jelent.

Biztonságosan, stabilan tartja a tortát, és nem utolsó sorban elegáns. Bátran ajánljuk abban az esetben, ha összeépített tortában gondolkodtok. Virágos torta esküvő

 

4. Kovácsoltvas jellegű tortaállvány

Kovácsoltvas jellegű tortaállványunk három különböző méretben érhető el: 14 szeletes, 20 szeletes és 30 szeletes méretben. Használhattok belőle akár egyet is, amennyiben egy darab különálló, nem emeletes esküvői tortát terveztek, vagy akár mind a hármat is, ha három darab különálló (nem emeletes) torta az elképzelésetek.  Természetesen ezekre az állványokre  is  lehet  minitortákat,  desszerteket  kihelyezni.

Desszertek

5. Átlátszó tortaállványok

Üvegből készült állványaink is nagyon kedveltek a jegyespárok között. Válaszható belőlük egy vagy akár több darab is, attól függően, hogy hány tortát, illetve minitortát, desszerteket szeretnétek rajta elhelyezni.

 

Oroszkrém torta

Tortaállvány bérlés árak

Többször használatos állványaink esetében egységesen 5000 forint a bérlés egyszeri költsége, ezen kívül 15 000 forint kauciót kérünk, melyet természetesen visszaadunk, amennyiben az állványt visszahozzátok hozzánk az esküvő után néhány nappal. Kovácsoltvas és átlátszó állványaink egyszeri bérleti díja darabonként 2000 forint, kaució ebben az esetben is 15 000 forint.

Egyszer használatos torta alátétjeink ára 2500 forint darabonként.

ÍZELÍTŐ ESKÜVŐI MUNKÁINKBÓL

MÁK Kézműves cukrászda esküvői ajánlat"
MÁK cukrászda esküvői torta"
Menyasszonyi torta"
Esküvői édességek: menyasszonyi torta"
Esküvői ajánlat: menyasszonyi torta rendelés"
Esküvői torták készítése"
Menyasszonyi torta variáció"
Menyasszonyi torta növényes"
Esküvői emeletes torták "
Emeletes menyasszonyi torta növényes"
Fehér esküvői torták"

TEGYÉL PRÓBÁRA MINKET, JELENTKEZZ BE HOZZÁNK!

MÁK Kézműves Cukrászda esküvői ajánlat: Ismerjétek meg Ti is!

Jelentkezzetek be Esküvői torta nyílt napjaink egyikére, vagy kérjetek egyedi időpontot!

Esküvői  nyílt napjaink díjmentesek, csak regisztrálnotok kell. Az előzetes egyeztetés alapján személyre szabott esküvői torta és sütemény tanácsadással, valamint kóstolóval várunk, hogy könnyű legyen kiválasztani az Álom tortátokat a nagy napra!

Ne feledd, hogy hagyományos és mentes (paleo, vega, vegán) esküvői torták és sütemények elkészítésében is nagy tapasztalatunk van. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, nem használunk adalékanyagokat és tartósítószereket. Sőt, az egészségtudatosság jegyében a hagyományos cukrászdai süteményekhez képest 30%-kal kevesebb cukrot használunk süteményeinkben. Ráadásul kreatívak vagyunk, precízek és megbízhatóak!

Esküvői tortádhoz tortaállványt is bérelhettek nálunk, és kérésetekre ki is szállítjuk a tortátokat!