GY.I.K.


Cukrászdánkkal kapcsolatos kérdések 

1. Hol található a cukrászda?

Cukrászdánk Piliscsabán, az Egyetem utca 3. szám alatt található. Nézd meg a térképen!

2. Mikor van nyitva a cukrászda?

AKTUÁLIS NYITVA TARTÁSUNK

Hétfő                  Zárva

Kedd-Vasárnap   10:00- 18:00

3. Mindig van minden süti, ami a webáruházban kapható?

Cukrászdánk és webáruházunk kínálata nem 100%-ban fedi egymást. Előfordulhat, hogy Cukrászdánkban kóstoltál valami finomat, amit nem találsz webáruházunkban. Ebben az esetben keress bennünket elérhetőségeink egyikén, hogy egyeztetni tudjunk a lehetőségekről.

A szezonalitástól eltekintve vannak állandó termékeink a cukrászdában is, ilyen például a Citromkrémes máktorta, vagy a Paleo csokitorta.

Pontos és aktuális cukrászdai kínálatunkért hívj minket: 06/70-424-1073

4. Rendelhetek egyedi elképzelések alapján is süteményt/tortát?

Természetesen igen. Írd meg nekünk e-mailben (info@makcukraszda.hu), hogy mit és mikorra szeretnél, de kereshetsz bennünket személyesen az üzletben, vagy telefonon is: 06/70-424-1073. Facebookon is állunk rendelkezésedre: MÁK Kézműves Cukrászda

5. Formatortát is vállaltok?

Igen, készítettünk formatortát megrendelésre. Ha ilyen jellegű elképzeléseid vannak, keress bennünket bizalommal.

6. Bankkártyával tudok fizetni?

Igen, Cukrászdánkban már üzemel a bankkártyás fizetési lehetőség.

Webáruházunkkal kapcsolatos kérdések 

1. Hogyan tudom leadni a rendelésemet?

A rendeléseket itt a honlapon, vagy telefonon is leadhatjátok.

Honlapunkon előzetes regisztráció nélkül is lehet rendelni. A sütemények között böngészve, azokat kosárba téve is el tudsz indulni, ebben az esetben a folyamat végén meg tudod adni az adataidat a rendeléshez.

Ha már korábban regisztráltál az oldalra, jelentkezz be, és válogasd össze a megrendelni kívánt termékeket a kosaradba.

Amennyiben telefonon rendelnél, telefonszámunk: 06/70-424-1073

2. Mely településekre tudok rendelni?

Jelenleg az alábbi településekre szállítunk:

Piliscsaba, Pilisjászfalu, Piliscsév, Kesztölc, Dorog, Esztergom, Pilisszántó, Tinnye, Tök, Perbál, Zsámbék, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Hidegkút, Hűvösvölgy.

Budapest többi kerületébe és egyéb előre egyeztetett településekre is szállítunk, ez esetben egyeztess velünk előzetesen.

3. Személyes átvétellel is kérhetem a rendelésemet?

Igen, a Cukrászda továbbra is személyes átvételi pontként is üzemel nyitva tartási időben: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.

4. Van minimális rendelési érték?

Igen, a minimális rendelési érték 4000 Ft.

5. Vállaltok háthoz szállítást?

2020. márciusától a házhoz szállításunk változik!

Kiszállítást kizárólag  az esküvői és nagyobb értékű torták esetében tudunk vállalni, Piliscsaba 50 km-es vonzáskörzetében.

A kiszállítás díja 10 000 Ft.

A kisebb egyedi torták és sütemények esetében alap esetben nem vállalunk kiszállítást, azok a Cukrászdánkból, munkaidőben elvihetők (2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.) Ettől eltérni csak előzetes egyeztetés alapján és kivételes esetekben, egyedi mérlegelés alapján tudunk.

6.Nettó vagy bruttó árak szerepelnek a honlapon?
A honlapon minden esetben bruttó árakat találsz, tehát a rendelés végén feltüntetett végösszegen felül egyéb fizetni valód nincs.

7. Csomagolási díjat felszámoltok?

Igen. Mivel süteményekről van szó, elengedhetetlen, hogy kiváló minőségben és állapotban kerüljenek hozzátok, ennek érdekében mindent úgy csomagolunk be, hogy kibírják az utazást. A csomagolási díj megjelenik a rendelési folyamatban.

8. Mennyibe kerül a csomagolási díj?

Termékenként határoztunk meg csomagolási díjat, ez jelenleg tortánként egy torta dobozt jelent például. Ennek az ára 200 Ft. Jelenleg 200 és 100 Ft-os csomagolóanyagokkal dolgozunk, de a jövőben extra teherbíró anyagokat tervezünk beszerezni, ami módosíthatja a csomagolási díjat, de biztonságosabbá teheti a szállítást.

9. Mikorra tudok leghamarabb rendelni?

Leghamarabb a rendelés leadásától számított két nap múlva tudjuk vállalni a szállítást. Tehát ha hétfőn rendelsz, leghamarabb szerdára tudjuk elkészíteni a kért süteményeket. Mivel mindent frissen készítünk, ennyi időre szükségünk van.

Ha mégis azonnal szeretnél nagyobb mennyiségű sütit, gyere be a Cukiba, és segítünk összeválogatni őket az aktuális készletből.

Ha valamilyen extra tortát rendelnél, mindenképpen időben jelezd, ebben az esetben nem biztos, hogy elég lesz a két nap az elkészítéshez.

10. Gyertyát, tűzijátékot és extra díszítést is lehet kérni? 

Igen, a rendelésnél írd be a megjegyzés rovatba, hogy milyen gyertyát, vagy díszítést szeretnél. Tűzijátékot is tudunk adni. De válogathatsz kiegészítőket a webáruházból is.

11. Hogyan tudok fizetni?

Cukrászdánkban készpénzzel és bankkártyával tudsz fizetni, ha esküvői tortát vagy nagyobb értékű süteményt vásárolsz, akkor átutalásra is van lehetőség.

12. Kapok visszaigazolást a rendelésemről?

Igen, minden esetben keresünk, hogy tudjuk pontosítani a rendelésed részleteit.