GY.I.K.


Gyakran ismételt kérdések összegyűjtve, hogy könnyen és gyorsan megtaláld, amit keresel. Ha az alábbi kérdések és válaszok között mégsem találtad meg, amit kerestél, akkor írj nekünk és segítünk! Kérdéseidet, kéréseidet, észrevételeidet az info@makcukraszda.hu e-mail címen várjuk.

CUKRÁSZDÁNKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hol található a cukrászda?

Cukrászdánk Piliscsabán, az Egyetem utca 3. szám alatt található. Nézd meg térképen!

Mikor van nyitva a cukrászda?

AKTUÁLIS NYITVA TARTÁSUNK

Hétfő                  Zárva

Kedd-Vasárnap   10:00- 18:00

Rendelhetek egyedi elképzelések alapján is süteményt/tortát?

Természetesen igen. Írd meg nekünk e-mailben (info@makcukraszda.hu), hogy mit és mikorra szeretnél, de kereshetsz bennünket személyesen az üzletben, vagy telefonon is: 06/70-424-1073. Facebookon is állunk rendelkezésedre.

Formatortát is vállaltok?

Igen, készítettünk formatortát megrendelésre. Ha ilyen jellegű elképzeléseid vannak, keress bennünket bizalommal.

Bankkártyával tudok fizetni?

Igen, Cukrászdánkban üzemel a bankkártyás fizetési lehetőség.

 

RENDELÉSEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan tudom leadni a rendelésemet?

A rendeléseket itt a honlapon, személyesen Cukrászdánkban, e-mail-en vagy telefonon is leadhatjátok.

Honlapunkon előzetes regisztráció nélkül is lehet rendelni. A torták és kiegészítők között böngészve, azokat kosárba téve is el tudsz indulni, ebben az esetben a folyamat végén meg tudod adni az adataidat a rendeléshez.

Ha már korábban regisztráltál az oldalra, jelentkezz be, és válogasd össze a megrendelni kívánt termékeket a kosaradba.

Amennyiben telefonon rendelnél, telefonszámunk: 06/70-424-1073

Rendelésedet, kérdéseidet e-mailben itt tudod leadni: info@makcukraszda.hu

Személyes átvétellel kérhetem a rendelésemet?

Igen, a Cukrászda személyes átvételi pontként üzemel nyitvatartási időben: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.

Van minimális rendelési érték a weboldalon leadott rendeléseknél?

Igen, a minimális rendelési érték 4000 Ft.

Vállaltok házhoz szállítást?

Jelenleg kiszállítást kizárólag  az esküvői, céges és nagyobb értékű torták esetében tudunk vállalni, Piliscsaba 50 km-es vonzáskörzetében.

A kiszállítás díja 10 000 Ft.

A kisebb egyedi torták és sütemények esetében alapesetben nem vállalunk kiszállítást, azok a Cukrászdánkból, nyitvatartási időben elvihetők (2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.) Ettől eltérni csak előzetes egyeztetés alapján és kivételes esetekben, egyedi mérlegelés alapján tudunk. Ha ilyen jellegű kérdésed, kérésed lenne, írj nekünk: info@makcukraszda.hu

Nettó vagy bruttó árak szerepelnek a honlapon?

A honlapon minden esetben bruttó árakat találsz, tehát a rendelés végén feltüntetett végösszegen felül egyéb fizetni valód nincs.

Mikorra tudok leghamarabb rendelni?

Leghamarabb a rendelés leadásától számított két nap múlva tudjuk vállalni a szállítást. Tehát ha hétfőn rendelsz, leghamarabb szerdára tudjuk elkészíteni a kért süteményeket. Mivel mindent frissen készítünk, ennyi időre általában szükségünk van.

Ha mégis azonnal szeretnél nagyobb mennyiségű sütit, gyere be a Cukiba, és segítünk összeválogatni őket az aktuális kínálatunkból.

Ha valamilyen extra tortát rendelnél, mindenképpen időben jelezd, ebben az esetben nem biztos, hogy elég lesz a két nap az elkészítéshez.

Gyertyát, tűzijátékot és extra díszítést is lehet kérni?

Igen, ha a weboldalon keresztül rendelsz, a rendelésnél írd be a megjegyzés rovatba, hogy milyen gyertyát, vagy díszítést szeretnél. Tűzijátékot is tudunk adni. De válogathatsz kiegészítőket a webáruházból is. Ha nem a weboldalon keresztül rendelsz, akkor kollégáink segítenek kiegészítőt választani.

Hogyan tudok fizetni?

Cukrászdánkban készpénzzel és bankkártyával tudsz fizetni, ha esküvői tortát vagy nagyobb értékű süteményt vásárolsz, akkor átutalásra is van lehetőség.

Kapok visszaigazolást a rendelésemről?

Igen, minden esetben keresünk, hogy tudjuk pontosítani a rendelésed részleteit.

 

CÉGES SÜTEMÉNY RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mikor kell megrendelni a süteményt a rendezvényre, hogy időben megérkezzen?

Nagyszabású rendezvények esetén fontos, hogy minél előbb lássuk az igényeiteket. Legkésőbb a rendezvény előtt 1-2 héttel mindenképpen jelezzétek nekünk, hogy mit szeretnétek rendelni, hogy megfelelően fel tudjunk rá készülni. Egy-egy torta illetve sütemény rendelés esetén a minimum 2-3 napot szoktuk mondani, hogy legyen idő az elkészítésre. Komplexebb rendezvény esetén érdemes a lehető legkorábban bevonni bennünket is, hogy megfelelően fel tudjunk készülni, esetleg ötleteket tudjunk adni.

Hogyan tudok sütemény rendelést leadni?

Sütemény rendezvényekre történő megrendelése többféleképpen is lehetséges:

  • Webáruházunk segítségével
  • E-mailben
  • Telefonon
  • Messengeren keresztül
  • Személyesen

Hova szállítjátok ki a süteményeket?

Jelenleg kiszállítást csak nagyobb megrendelések esetén vállalunk, egy-egy tortát csak kivételes esetekben, előzetes egyeztetést követően tudunk kiszállítani.

Alapesetben Budapest – Piliscsaba – Esztergom vonzáskörzetében vállalunk kiszállítást, illetve a környező településeken pl.: Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszentiván, Pilisszántó, Zsámbék, Tinnye, Pilisjászfalu, Piliscsév, Kesztölc, Dorog, Tát, stb. Amennyiben ettől eltérő igényetek lenne, keressetek bennünket elérhetőségeinken, és egyeztessük a részleteket.

Hogyan tudom kifizetni a rendelést?

Nagyobb értékű rendelés esetén előleget szoktunk kérni, melynek értéke jellemzően a megrendelés 30 %-a. Fizetni személyesen tudtok cukrászdánkban, készpénzzel vagy bankkártyával. Az alábbi bankkártya típusokkal tudtok nálunk fizetni: Visa, MasterCard, Maestro. Amennyiben inkább az átutalást választanátok, természetesen arra is van lehetőség.

Webáruházban történő rendelés esetén a megrendelést jelenleg utánvéttel tudjátok kifizetni cukrászdánkban, készpénzzel vagy bankkártyával, amikor jöttök a megrendelt tortáért, süteményért. Terveink között szerepel az online bankkártyás fizetés bevezetése is. Az átutalásos fizetés ebben az esetben is lehetséges.

Mennyibe kerül a céges sütemény rendelés kiszállítása?

Sütemény kiszállítási díjunk 50 km-es távolságon belül 10 000 Ft, 50 km-en felül 100 Ft/km. Hosszútávú megállapodás esetén egyedi szerződést kötünk a kiszállítási díj összegéről.

Van minimális sütemény rendelési érték?

Rendezvények, egyéb nagyobb események esetében a minimális rendelési érték 10 000 Ft.

Mentes és paleo süteményt is tudok rendelni rendezvényre?

A hagyományos süteményeken kívül cukrászdánkban különböző vega, vegán, paleo, mentes és mindenmentes süteményeket is készítünk, nézz körül mindenmentes torta kínálatunkban vagy olvasd el, mit gondolunk a mentes sütemény készítésről.

Milyen csomagolásba kerülnek a sütemények?

Süteményeink csomagolásánál előnyben részesítjük a lebomló és újrahasznosítható anyagokat. Tortáinkat jellemzően papírdobozba csomagoljuk, sőt te is behozhatod a saját tortadobozodat, és abba is beletesszük szívesen (sokan szoktatok ilyet kérni, ez számunkra nem jelent problémát).

Sós süteményeinket papírzacskóba szoktuk tenni, csak néhány esetben szükséges a műanyag zacskó használata, amikor a frissességi szempontok ezt igénylik.

Milyen alapanyagokat használtok a süteményekhez?

Süteményeinkhez minden esetben kizárólag minőségi alapanyagokat használunk. Nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat. Természetesen extra kérésre egyedi, a vásárló igényeinek megfelelő speciális anyagokat is használunk.

Fotó alapján is szoktatok tortát készíteni?

Természetesen hozott fénykép alapján is tudunk és szoktunk tortát készíteni. Sőt, nagy segítség, hogy ha van egy kedvenc torta képed, akkor azt megmutatod nekünk.

A klasszikus tortákat is elkészítitek mentes verzióban?

Természetesen erre is van lehetőség. A klasszikus torták esetében leginkább a laktózmentesség és a cukormentesség szokott a kérés lenni. De egyéb kérés esetén is kereshettek bennünket bizalommal.