Mindenmentes torta

Bűntelen élvezet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, rendelj online a MÁK Kézműves Cukrászda mindenmentes torta kínálatából webáruházunkban!

Piliscsabai cukrászatunkban további mentes torták és szelet sütemények is kaphatók, folyamatosan változó kínálatunkért keresd fel üzletünket vagy érdeklődj telefonon.

Ugrás a rendelhető Mindenmentes tortákra!

A mentes torták készítése során nem használunk hozzáadott cukrot, glutént, tejet és mesterséges adalékanyagokat. Nincs bennük aroma, színezék, tartósítószer sem.

A MÁK Cuki mentes torta és paleo torta termékek bemutatása

Kézműves cukrászatunkban többféle mentes torta és paleo torta is rendelhető, a helyben fogyasztható egészséges tortáink és mentes süteményeink mellett.

Vásárlóink igényei alapján gluténmentes torták, cukormentes torták, laktózmentes, tejmentes torták és tojásmentes torták is készülnek cukrászüzemünkben.

Kiemelten fontosnak tartjuk az általunk felhasznált alapanyagok minőségét, nagy odafigyeléssel és gondossággal készítjük a különböző mentes tortákat.

Az egyes torták leírásában részletesen ismertetjük, ha vega, vegán vagy paleo termékről van szó.

Ha a hagyományos torták is érdekelnek, nézd meg Tortáinkat webáruházunkban.

Weboldalunkon rendelhető mindenmentes torta kínálatunk egyfajta ízelítő, egyedi elképzelések és kérések esetén elérhetőségeink egyikén lehet egyeztetni a részleteket.

Búzaliszt helyett jellemzően mandulaliszt, mákliszt, törökmogyoróliszt, kókuszliszt vagy dióliszt kerül felhasználásra a minden mentes torták készítése során.

Cukor helyett eritrit, xilit vagy kókuszvirágcukor édesíti a diétás torta kínálatunkat, attól függően, hogy az adott mentes torta ízvilágához melyik passzol jobban. Döntsd el te, hogy melyik passzol jobban a táplálkozási szokásaidba, terveidbe.

Tegyél egy próbát és döntsd el, hogy melyik a legfinomabb cukormentes torta!

Tortáink további jellemzői, tudnivalók

Tortáink nagy része 8-12-16 szeletes méretben készül, de természetesen akadnak olyanok is, amelyek ezektől eltérőek. Ha kívánság tortát szeretnél, akkor kérünk jelezd előre, hogy hány személy számára szeretnél tortát és egyeztetjük a részleteket.

Mindenmentes tortaszeleteinkből is összeválogathatsz egy egész tortát úgy, hogy akár mindegyik szelet másfajta finomság lesz.

Tortarendeléseiteket leadhatjátok interneten, telefonon vagy személyesen üzletünkben is. Kérünk, hogy a nagy nap előtt legalább 3 nappal jelezd felénk, hogy mikorra szeretnéd a tortát. Ha különlegesebb kívánságod lenne, akkor célszerű a lehető legkorábban jelezned, hogy legyen időnk felkészülni a feladatra és elkészíteni a tortát.

A tortát minden esetben tortadobozban adjuk át, hogy kényelmesen haza tudd vinni. Amennyiben saját tortadobozzal rendelkezel és szeretnéd használni, kérjük jelezd előre, hogy úgy készüljünk.

Tortáinkhoz tudsz rendelni gyertyákat, tűzijátékokat, egyéb kiegészítőket webáruházunkban is.

Személyes átvételre piliscsabai cukrászdánkban van lehetőséged, címünk: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.

Rendelj online az alábbi mindenmentes tortáinkból!


Mind a(z) 10 találat megjelenítve