Magvas tallér

7500 Ft

Paleo Magvas tallér – tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, a piliscsabai MÁK Kézműves Cukrászdából. Ez a paleo, gluténmentes, tejmentes és cukormentes sós ropogtatnivaló kiválóan megállja a helyét a lakodalmas asztalon és a családi vagy céges rendezvényeken is.

Minimális rendelési mennyiség: 1 kg

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A paleo Magvas tallér leírása, jellemzői

A paleo Magvas tallér különleges, mentes, sós ropogtatnivaló, melyet a MÁK Kézműves Cukrászdában is készítünk. A minőségi alapanyagok használatán és az adalékanyagok, tartósítószerek mellőzése mellett további különlegessége, hogy kevés összetevőből áll és mégis különleges az ízvilága a pirított magvaknak köszönhetően. Kör alakú, vastagabb tésztájú, csupa magos finomság.

Ez a süteményünk is könnyen fogyasztható és dekoratív sós ropogtatnivaló, ráadásul az egészségtudatosan táplálkozó vagy valamilyen táplálékallergiával élő vásárlóink is fogyaszthatják. A kis tallérok látványosak, mutatósak és akár egy-két harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Magvas tallért kizárólag megrendelésre készítünk, de cukrászdánkban többféle sós finomságot is megtalálsz, bármikor érdemes beugranod, ha kóstolni szeretnél. Ebből a sós falatkából weboldalunkon keresztül minimum 1 kg-ot tudsz rendelni.

Nézz körül további Exkluzív finomságaink között is. Kifejezetten céges rendezvényekre keresel süteményeket? Nézd meg Céges Süti oldalunkat is!

A paleo Magvas tallér összetevői (ABC sorrendben):

  • lenmag
  • napraforgómag
  • tojás
  • szezámmag

Mentességek:

gluténmentes, tejmentes, cukormentes, paleo

Fontos megjegyeznünk, hogy cukrászdánkban nem rendelkezünk külön műhellyel, ahol csak gluténmentes termékeket gyártunk, így keresztszennyeződés előfordulhat.

További információk

Súly

1 kg