Mézeskalács vegyesen díszítve

1675 Ft6700 Ft

Klasszikus mézeskalács válogatás, amely az ünnepi asztalról nem hiányozhat. Különböző díszítésű és formájú mézeskalácsok, vegyesen csomagolva. Már 25 dekától is rendelhető.

Ha karácsonyi készülődésben szívesen sütnétek és díszítenétek együtt a gyerekekkel, akkor nektek ajánljuk a Mézeskalács nyers tésztát vagy a Díszítés nélküli mézeskalácsot, melyekkel időt tudtok spórolni.

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Mézeskalács leírása, részletei

A karácsonyi hangulat egyik elengedhetetlen részét jelentik a karácsonyi mézeskalácsok. Szinte elképzelhetetlen az ünnep mézeskalács nélkül. Cukrászdánkban rögtön puha mézeskalácsot készítünk, így akár már novembertől tudtok belőle csemegézni, hiszen már a ráhangolódás időszakában is kapható nálunk ez a karácsonyi finomság. Kóstold meg mézeskalácsainkat cukrászdánkban akár már novemberben!

Van még egy szuper hírünk! Nem csak teljesen kész mézeskalácsokat készítünk, hanem gondoltunk azokra az elfoglalt édesanyákra is, akik szívesen díszítenének mézeskalácsot a gyerekekkel, de a tésztával bajlódni nincs idejük, nekik ajánljuk a Díszítés nélküli mézeskalácsainkat. Sőt, még Nyers mézeskalács tésztát is tudtok vásárolni nálunk.

Kóstoljátok meg ezeket a klasszikus finomságokat és rendeljétek elő karácsonyra. A kisült, díszített vagy díszítés nélküli mézeskalácsokat 25 dkg-os kiszereléstől meg tudjátok rendelni, a nyers mézeskalács tésztát pedig 0,5 kg-os vagy 1 kg-os kiszerelésben.

A mézeskalácsokat celofán zacskóba csomagoljuk és ünnepi szalaggal kötjük meg őket. Akár ajándékba is tudjátok adni ezeket a kis csomagokat.

A karácsonyi előrendeléseket 2023. december 17-ig, vasárnapig várjuk!

A Mézeskalács tápanyag információi (plusz a díszítés)

Mézeskalácsaink egyedi díszítéssel készülnek, ennek a díszítésnek a tápanyagtartalma nem szerepel a tápanyag információk között.

100 gramm szénhidrát tartalma 67 gramm

100 gramm fehérjetartalma 6 gramm

100 gramm zsírtartalma 4 gramm

100 gramm energiatartalma 350 kcal

Allergének

glutén, tej, tojás

Összetevők (ABC sorrendben)

  • búzaliszt
  • fűszerkeverék
  • méz
  • porcukor
  • szódabikarbóna
  • tojás
  • vaj

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

További információk

Súly

0,25 kg, 0,5 kg, 1 kg