Mézeskalács nyers tészta

2100 Ft4200 Ft

Mézeskalács nyers tészta

Ha nincs időd bajlódni a mézeskalács tészta elkészítésével, nagyon jól jön ez az előre elkészített tészta. Csak ki kell nyújtanod és már formázhatjátok is! 0,5 kg-os és 1 kg-os kiszerelésben rendelhető.

Rendeld meg most!

ELŐRENDELHETŐ 2023. NOVEMBER 14-től!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Mézeskalács nyers tészta leírása, részletei

Mézeskalács rendelés piliscsabai cukrászdánkból! A karácsonyi hangulat egyik elengedhetetlen részét jelentik a karácsonyi mézeskalácsok és így a nyers mézeskalács tészta is. Szinte elképzelhetetlen az ünnep mézeskalács nélkül. Cukrászdánkban rögtön puha mézeskalácsot készítünk, így akár már novembertől tudtok belőle csemegézni, hiszen már a ráhangolódás időszakában is kapható nálunk ez a karácsonyi finomság. Kóstold meg mézeskalácsainkat cukrászdánkban akár már novemberben!

Van még egy szuper hírünk! Nem csak teljesen kész mézeskalácsokat készítünk, hanem gondoltunk azokra az elfoglalt édesanyákra is, akik szívesen díszítenének mézeskalácsot a gyerekekkel, de a tésztával bajlódni nincs idejük, nekik ajánljuk a  Díszítés nélküli mézeskalácsokat. Sőt, még Nyers mézeskalács tésztát is tudtok vásárolni nálunk. Csak ki kell nyújtani a tésztát, formázni, sütni, és mehet is a közös díszítés.

Kóstoljátok meg ezeket a klasszikus finomságokat és rendeljétek elő karácsonyra. A kisült, díszített vagy díszítés nélküli mézeskalácsokat 25 dkg-os kiszereléstől meg tudjátok rendelni, a nyers mézeskalács tésztát pedig 0,5 kg-os vagy 1 kg-os kiszerelésben.

A mézeskalácsokat celofán zacskóba csomagoljuk és ünnepi szalaggal kötjük meg őket. Akár ajándékba is tudjátok adni ezeket a kis csomagokat.

Mézeskalács rendelés karácsonyra: a karácsonyi előrendeléseket 2023. december 17-ig, vasárnapig várjuk!

A Mézeskalács tápanyag információi (plusz a díszítés)

Mézeskalácsaink egyedi díszítéssel készülnek, ennek a díszítésnek a tápanyagtartalma nem szerepel a tápanyag információk között. Ha te magad díszíted majd  a mézeskalácsokat, a díszítés tápanyagtartalmát számold hozzá, ha fontosak neked a pontos adatok.

100 gramm szénhidrát tartalma 67 gramm

100 gramm fehérjetartalma 6 gramm

100 gramm zsírtartalma 5 gramm

100 gramm energiatartalma 350 kcal

Allergének

glutén, tej, tojás

Összetevők (ABC sorrendben)

  • búzaliszt
  • fűszerkeverék
  • méz
  • porcukor
  • szódabikarbóna
  • tojás
  • vaj

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

További információk

Súly

0,5 kg, 1 kg