Diós bejgli

2900 Ft

Diós bejgli, 500 gramm

Diós bejglink a hagyományos recept szerint élesztős omlós tésztából készül. A tölteléke valódi dióból, csipetnyi fahéjjal, citromhéjjal és baracklekvárral megbolondítva készül.

Ha szívesen kóstolnál bejglit nálunk, érdemes figyelned Facebook oldalunkat, hogy értesülj a novembertől kezdődően többször meghirdetett bejgli kóstolónkról.

Leírás

Diós bejgli – Részletes leírás, jellemzők

Diós bejglink valódi dióval (nem diópótlóval) készül, melyet helyi termelőktől vásárolunk, így segítve a környék gazdálkodóit. A töltelékbe a dión kívül teszünk még egy csipetnyi fahéjat, citromlevet, és hogy fokozzuk az izgalmakat, egy kis házi készítésű baracklekvárt is.

Bejglijeink 500 grammos kiszerelésben készülnek, és fóliába csomagoljuk őket, hogy minél tovább megőrizzék kiváló minőségüket. Ebben a formában akár 2 hétig is kiváló minőségben tudjátok fogyasztani őket. Száraz, hűvös helyen tároljátok, ott érzik a legjobban magukat!

A Diós bejgli tápanyag információi

100 gramm szénhidrát tartalma 40 gramm

100 gramm fehérjetartalma 8 gramm

100 gramm zsírtartalma 26 gramm

100 gramm energiatartalma 426 kcal

Allergének

dió, glutén, tej, tojás

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.