Citromos pite

350 Ft

Citromos pite hagyományos linzertésztából, frissen facsart citromlével, citromhéjjal, igazán különleges, könnyed desszert, akár családi ünnepekre, esküvőre, rendezvényekre, de céges eseményeken, megbeszéléseken is megállja a helyét.

Minimális rendelés weboldalunkon keresztül: 20 db

Kategória:

Leírás

A Citromos pite leírása, jellemzői

A Citromos pite egy falatnyi édes desszert. Pitéink alapja hagyományos linzertészta, amit természetesen vajjal készítünk. Pitéinkre is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készülnek. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Pitéink készítésénél a fentieken kívül még figyelembe vettük azt is, hogy könnyen fogyasztható és dekoratív édességeket alkossunk. A kis falatnyi pitéink látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Citromos piténk belsejében két rétegű töltelékre számíthattok. Alul frissen facsart citromlé és citromhéj felhasználásával úgynevezett lemon curd kapott helyett. Felette pedig könnyű tojáshab koronázza meg ezt a dekoratív desszertet.

Citromos pitét az év szinte minden szakában készítünk, így ha cukrászdánk felé jársz, érdemes beugrani, így meg tudod kóstolni pitéinket. Citromos pitéből weboldalunkon keresztül minimum 20 db-ot tudsz rendelni.

Ha a citromos desszerteket szereted, akkor próbáld ki a Citromkrémes máktortát is!

Ha pedig más ízű pitét kóstolnál, akkor ajánljuk Neked a Diós ribizlis piténket. De válogathattok Karamellás diós pitéink és Sós mogyorós karamell pitéink közül is.

A Citromos pite hozzávalói (ABC sorrendben):

  • búzaliszt
  • citromlé
  • citromhéj
  • cukor
  • tojás
  • vaj

Tápanyag információk:

100 gramm szénhidrát tartalma 43 gramm

100 gramm fehérjetartalma 26 gramm

100 gramm zsírtartalma 25 gramm

100 gramm energiatartalma 388 kcal

Allergének: búzaliszt, tojás, vaj