Karamellás diós pite

350 Ft

Karamellás diós pite a régi idők ízvilágára emlékeztet, ha gyermekkorodban szeretted a tejkaramellát, akkor mindenképpen kóstold meg ezt a piténket. A durvára darabolt diót tejszínes karamell öntettel bolondítottuk meg. Mindenképpen érdemes megkóstolni!

Minimális rendelés weboldalunkon ebből a pitéből: 20 db

Kategória:

Leírás

A Karamellás diós pite leírása, jellemzői

A Karamellás diós pite egy falatnyi édes desszert. Pitéink alapja hagyományos linzertészta, amit természetesen vajjal készítünk. Pitéinkre is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készülnek. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Pitéink készítésénél a fentieken kívül még figyelembe vettük azt is, hogy könnyen fogyasztható és dekoratív édességeket alkossunk. A kis falatnyi pitéink látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Karamellás diós piténk tölteléke két rétegből áll, az alsó réteg durvára darabolt, hazai termelőktől származó dió, felette pedig saját készítésű karamell öntet. Hogy igazán mutatós legyen, közepét jó minőségű csokival dekoráljuk.

Ha megkóstolnád más ízesítésű pitéinket is, akkor nézd meg a Citromos piténket esetleg Sós mogyorós karamell piténket a Diós ribizlis piténket. Cukrászdánkban rengeteg hagyományos és reform desszert közül válogathatsz, nem érdemes kihagyni a lehetőséget!

Pitéink jellemzően szinte egész évben megtalálhatók cukrászdánkban, érdemes bejönni kóstolni. Annál is inkább, mert weboldalunkon keresztül a minimális rendelési mennyiség ebből a süteményből 20 db.

A Karemellás diós pite összetevői (ABC sorrendben):

  • búzaliszt
  • cukor
  • dió
  • étcsokoládé
  • tejszín
  • tojás
  • vaj

Tápanyag információk:

100 gramm szénhidrát tartalma 42 gramm

100 gramm fehérjetartalma 6 gramm

100 gramm zsírtartalma 34 gramm

100 gramm energiatartalma 504 kcal

Allergének:

búzaliszt, dió, tejszín, tojás, vaj