Sós mogyorós karamell pite

350 Ft

Sós mogyorós karamell piténk a modern korunk ízvilágát tükrözi,  a sós és az édes ízek könnyed találkozása. A magas zsírtartalmú tejszínnel és vajjal készített, sózott karamell öntetbe pörkölt sós földimogyoró darabokat szórunk.

Minimális rendelési mennyiség ennél a piténknél 20 db.

Kategória:

Leírás

A Sós mogyorós karamell pite leírása, jellemzői

A Sós mogyorós karamell pite egy falatnyi édes desszert. Pitéink alapja hagyományos linzertészta, amit természetesen vajjal készítünk. Pitéinkre is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készülnek. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Pitéink készítésénél a fentieken kívül még figyelembe vettük azt is, hogy könnyen fogyasztható és dekoratív édességeket alkossunk. A kis falatnyi pitéink látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Sós mogyorós karamell piténk modern korunk ízlésvilágát tükrözi, azaz a sós és édes ízek könnyed találkozása figyelhető meg benne. A magas zsírtartalmú tejszínnel, vajjal készített, sózott karamell öntetbe pörkölt, sós földimogyoró darabokat szórunk.

Sós mogyorós ízesítéssel nem csak pitét készítünk, hanem a tavaszi-nyári ízben fagylaltot is találhattok nálunk ilyen ízben. Az elmúlt években nagyon népszerű volt ez a fagyink is.

Pitéink jellemzően megtalálhatók cukrászdánkban az év minden szakában, érdemes beugrani kóstolni. Annál is inkább, mert weboldalunkon keresztül minimum 20 db pite rendelhető, cukrászdánkban viszont bármennyit kóstolhatsz belőlük!

Pite rajongó vagy? Neked ajánljuk még Citromos piténket, Karamellás diós piténket és Diós ribizlis piténket is.

Nézz körül weboldalunkon és válogass tortáink és süteményeink közül kedvedre.

A Sós mogyorós pite összetevői (ABC sorrendben):

  • búzaliszt
  • cukor
  • méz
  • tejszín
  • sós földimogyoró
  • tojás
  • vaj

Tápanyag információk:

100 gramm szénhidrát tartalma 48 gramm

100 gramm fehérjetartalma 40 gramm

100 gramm zsírtartalma 27 gramm

100 gramm energiatartalma 438 kcal

Allergének:

búzaliszt, méz, tejszín, földimogyoró, tojás, vaj