Gyümölcsös kosárka

350 Ft

Ha a pitéket, és a linzer tésztát kedveled, akkor a Gyümölcsös kosárkát is érdemes megkóstolnod. A tökéletes ízélményről a vaníliás krém és a frissen begyűjtött idénygyümölcsök gondoskodnak!

Minimális rendelési mennyiség weboldalunkon: 20 db

Kategória:

Leírás

A Gyümölcsös kosárka leírása, jellemzői

A Gyümölcsös kosárka egy falatnyi édes desszert. Süteményünk alapja hagyományos linzertészta, amit természetesen vajjal készítünk. Gyümölcsös kosárkánkra is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készítjük. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Gyümölcsös kosárkáink készítésénél a fentieken kívül még figyelembe vettük azt is, hogy könnyen fogyasztható és dekoratív édességeket alkossunk. A néhány falatnyi sütemények látványosak, mutatósak és akár egy-két harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

A falatnyi linzer tésztába, kihabosított, vaníliával ízesített mascarpone krém kerül, melyet idénygyümölcsökkel díszítünk.

Linzer rajongó vagy? Neked ajánljuk még Citromos piténketKaramellás diós piténket és Diós ribizlis piténket is.

Nézz körül weboldalunkon és válogass tortáink és süteményeink közül kedvedre.

A Gyümöocsös kosárka összetevői (ABC sorrendben):

  • búzaliszt
  • cukor
  • idénygyümölcsök
  • mascarpone
  • tojás
  • vaj
  • vaníliás cukor

Tápanyag információk:

100 gramm szénhidrát tartalma  gramm

100 gramm fehérjetartalma  gramm

100 gramm zsírtartalma  gramm

100 gramm energiatartalma  kcal

Allergének:

búzaliszt, tej, tojás