Kókuszgolyó

6500 Ft

Régi idők lakodalmainak közkedvelt süteménye Kókuszgolyó, a Hatlapos , Zserbó, Kókuszkocka, Kókusztekercs mellett mely most nálunk is megrendelhető. Hagyományos recept szerint készül, a kókuszreszeléknek köszönhetően könnyen és gyorsan fogyasztható, alkalmas családi ünnepek vagy céges rendezvények asztalaira is.

Minimális rendelési mennyiség weboldaunkon: 1 kg (kb. 50 db 20 grammos golyó).

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Kókuszgolyó leírása, jellemzői

A Kókuszgolyó falatnyi desszert, melyet hagyományos recept alapján készítünk, sütés nélkül készül, tésztáját baracklekvárral, rummal és kakaóval ízesítjük, a kiformázott golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk és dekoratív desszert papírban tálaljuk – ahogy a képeken is látszik – ami megkönnyíti a fogyasztását.

Sokan a lakodalmas asztalra vásárolják, de családi, ünnepi, vagy akár céges rendezvényekre, megbeszélésekre is kedvelt édesség, mely a régi idők ízvilágát idézi.

A Kókuszgolyóra is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készül. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Ez a süteményünk is könnyen fogyasztható és dekoratív édesség. A kis falatnyi golyócskák látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

A régi lakodalmak elmaradhatatlan sütije, a Mézes krémessel és a Zserbóval együtt. A kis golyócskák változatossá teszik az ünnepi asztalt, süteményes tálat.

Allergének:

  • búzaliszt
  • dió
  • tej
  • tojás

További információk

Súly

1 kg