Popcake

350 Ft420 Ft

A Popcake, vagy más néven csoki nyalóka, a gyerekek kedvence. Weboldalunkon most kétfélre méretű popcake-et is találhattok, melyeket természetesen meg is tudtok rendelni.

Minimális rendelhető mennyiség: 20 db.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Popcake leírása, jellemzői

A Popcake néhány falatnyi desszert, mely a gyerekek kedvence. Sütés nélkül készül, tésztáját baracklekvárral, rummal és kakaóval ízesítjük, tölteléke vajjal, cukor hozzáadásával készül. Mérettől függően kicsi vagy nagyobb golyókat formálunk a tésztából, amit a végén kiváló minőségű étcsokoládéba mártunk. Az alkalomnak megfelelően díszítjük, például cukorgyöngyökkel, kis figurákkal, vagy akár magokkal.

Sokan a lakodalmas asztalra vásárolják, de családi, ünnepi, vagy akár céges rendezvényekre, megbeszélésekre is kedvelt édesség, mert igen dekoratív. Az alkalomhoz illően tudjuk díszíteni, egyedi kérés alapján is, akár fehércsokival borítva, vagy az esküvő színeivel harmonizálóan.

A Popcake-re is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készül. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Ez a süteményünk is könnyen fogyasztható és dekoratív édesség. A kis pálcikára helyezett golyócskák látványosak, mutatósak és akár egy-két harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Cukrászdánkban 30 grammos méretben az év minden szakában megtalálható, szezonális díszítéssel. Gyere és kóstold meg cukrászdánkban! Weboldalunkon kétféle méretben is megrendelhetitek, mini, azaz 20 grammos, vagy normál, azaz 30 grammos méretben. Nézz szét további Exkluzív desszertjeink között is!

Allergének:

  • búzaliszt
  • dió
  • tej
  • tojás

További információk

Súly

Mini (20 gramm), Nagy (30 gramm)