Kókuszcsók

2700 Ft

Kókuszcsók egy jó kávé mellé ideális édes falatka, nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Tejmentesen és gluténmentesen készítjük. Most 0,5 kg-os kiszerelésben rendelhető meg weboldalunkon keresztül. Jól zárható dobozban tárolva hosszú ideig eltartható otthon is.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kókuszcsók leírása, jellemzői

A Kókuszcsók az az édes teasütemény, mely akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét, de családi, céges rendezvényeken is csodásan mutat. Mindössze három összetevőből áll ez a falatnyi édesség, mely most online is megrendelhető.

Ha egy falatnyi édességet keresel, ami a reggeli kávé vagy a délutáni tea mellett is remek, akkor a Kókuszcsók egy ideális választás. Ráadásul tejmentes és gluténmentes is. Jól zárható fémdobozban vagy üveg edényben sokáig eltartható.

Kókuszcsókunkra is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készül. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Ez a desszertünk is könnyen fogyasztható és dekoratív édesség. A kis falatnyi Kókuszcsókok látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Nézz szét további exkluzív desszertjeink között is.

A Kókuszcsók tápanyag információi

100 gramm szénhidrát tartalma 36 gramm

100 gramm fehérjetartalma 2 gramm

100 gramm zsírtartalma 25 gramm

100 gramm energiatartalma 370 kcal

Összetevők (ABC sorrendben)

  • kristálycukor
  • kókuszreszelék
  • tojásfehérje

Allergének

  • tojás

Fontos megjegyeznünk, hogy cukrászdánkban nem rendelkezünk külön műhellyel, ahol csak gluténmentes termékeket készítünk, így keresztszennyeződés előfordulhat.

További információk

Súly

0,5 kg, 1 kg