Leírás
Linzerkoszorú leírása, jellemzői
A Linzerkoszorú egy falatnyi édes desszert. Alapja egy hagyományos linzertészta, amit természetesen vajjal készítünk. Linzerkoszorúnkra is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készülnek. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze. Linzerkoszorúnk tölteléke hazai termelőktől származó baracklekvár.
Linzerkoszorúnk készítésénél a fentieken kívül még figyelembe vettük azt is, hogy könnyen fogyasztható és dekoratív édességeket alkossunk. A kis falatnyi koszorúk látványosak, mutatósak és akár egy harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.
A Linzerkoszorú amellett, hogy családi eseményeken, céges rendezvényeken kiválóan megállja a helyét, még a lakodalmakban is népszerű sütemény, sőt, köszönő ajándéknak is szívesen választják a Párok. Zárt dobozban tárolva sokáig megőrzi frissességét.
Linzerkoszorúnkat alkalmakra különböz formákban is szoktuk készíteni, például Anyák Napjára szív alakban, vagy gyereknapra csokis változatban is, ezeket a változatokat is láthatjátok a képeken.
A kis linzerekből pitéből minimum 1 kg-ot tudtok weboldalunkon keresztül rendelni. Ha kóstolnál még linzertésztából készülő süteményt, akkor a falatnyi pitéinket Neked ajánljuk – Citromos piténket, Karamellás diós piténket és Sós mogyorós karamell piténket is.
A Linzerkoszorú összetevői (ABC sorrendben):
- baracklekvár
- búzaliszt
- cukor
- tojás
- vaj
Allergének:
búzaliszt, dió, tej, tojás