Paleo isler

490 Ft

A hagyományos Isler mentes párja a Paleo isler, mely szinte egész évben megtalálható cukrászdánkban, így bármikor megkóstolhatjátok. A Mentes isler tésztájának alapja a gesztenyeliszt és a darált dió. A tészta rétegek között baracklekvár bújik meg, a sütemények tetejét pedig valódi étcsokoládéba mártjuk.

Minimális rendelési mennyiség 20 db.

 

Leírás

A Paleo isler leírása, részletei

A klasszikus Isler mentes párja, a Paleo vagy más néven, ahogy a cukrászdánkban is megtalálod, Mentes isler, melyet kicsi, falatnyi méretben készítünk el, így akár útközben vagy az Ünnepi Asztalon is megállja a helyét. Könnyen elfogyasztható hagyományos ízű sütemény, baracklekvárral, mentes verzióban.

A Paleo isler tésztájának az alapja a gesztenyeliszt és a darált dió, a tésztát xilittel édesítjük. A tészta rétegek közé baracklekvárt teszünk, tetejére pedig étcsokoládéval borítjuk.

A Mentes islerre is igaz, amit már többször, több helyen említettünk, hogy a tökéletes ízélmény és az egészségesebb táplálkozás érdekében a megszokottól kevesebb cukorral készül. Ennek köszönhetően süteményeink ízében a kiváló minőségű hozzávalók dominálnak, nem pedig a cukor édes íze.

Ez a süteményünk is könnyen fogyasztható és dekoratív édesség. A kis islerek látványosak, mutatósak és akár egy-két harapásra elfogyaszthatók. Így nem csak a családi események, esküvők, hanem akár az üzleti megbeszélések díszei is lehetnek.

Cukrászdánkban az állandó kínálat része, szinte mindig megtalálhatjátok. Nézz körül Exkluzív desszertjeink között:

Tápanyag információk 100 gramm Mentes islerre vonatkozóan:

100 gramm szénhidráttartalma 36 gramm

100 gramm fehérjetartalma 6 gramm

100 gramm zsírtartalma 31 gramm

100 gramm energiatartalma 427 kcal

Allergének

dió, tojás

Összetevők (ABC sorrendben)

  • baracklekvár
  • dió
  • étcsokoládé
  • gesztenyeliszt
  • növényi zsiradék
  • olaj
  • tojás
  • xilit

Allergének:

dió, tojás

Fontos megjegyeznünk, hogy cukrászdánkban nem rendelkezünk külön műhellyel, ahol csak gluténmentes termékeket gyártanánk, így keresztszennyeződés előfordulhat.