Pozsonyi kifli gesztenyés

720 Ft

Pozsonyi kifli gesztenyével töltve

Pozsonyi kiflijeinket három fajta töltelékkel készítjük: dióval, mákkal és gesztenyével töltjük őket. Mindhárom kiflinél a hagyományos pozsonyi kifli receptjének megfelelően, legalább 50% a töltelék aránya a tésztához képest.

Ha azon gondolkodsz, hogy rendelsz otthonra az ünnepekre, akkor előtte akár be is ugorgatsz hozzánk, hiszen már novembertől megkóstolhatod őket a Cukiban.

ELŐRENDELHETŐ 2023. NOVEMBER 14-től!

 

Leírás

A Gesztenyés Pozsonyi kifli leírása, jellemzői

Gesztenyés pozsonyi kifli a gesztenye rajongóknak, sok-sok töltelékkel, valódi gesztenyével. Ha a Gesztenyés bejglit kedveled, akkor a Gesztenyés pozsonyi kiflit is érdemes lesz megkóstolnod, mert hasonló recept alapján készül, tésztája és tölteléke megegyezik, csak az elkészítési módja és a megjelenési formája más. Gesztenye rajongóknak kötelező megkóstolni ezeket a Karácsonyi finomságokat!

Klasszikus Pozsonyi kiflijeinket már novembertől megtaláljátok a MÁK Cukiban, tudtok kóstolni, válogatni. Amennyiben a karácsonyi Ünnepi Asztalra szeretnétek rendelni, kérünk vegyétek figyelembe, hogy ebben az évben az előrendelési határidő 2023. december 17., vasárnap lesz.

Kóstold meg Pozsonyi kiflinket mákos és diós ízben is!

Mákos pozsonyi kifli

Diós pozsonyi kifli

A Pozsonyi kiflik mérete 80-100 gramm/db, de tekintettel arra, hogy mindegyik kiflit egyedileg, kézzel készítünk, nem fogunk tudni ebben az esetben pontos tápérték adatokat mondani egy-egy kiflire, ezért kérünk kalkuláljatok a lent látható 100 grammra vetített értékekkel.

A Gesztenyés pozsonyi kifli tápanyag információi

100 gramm szénhidrát tartalma 43 gramm

100 gramm fehérjetartalma 5 gramm

100 gramm zsírtartalma 10 gramm

100 gramm energiatartalma 291 kcal

Összetevők (ABC sorrendben):

  • búzaliszt
  • élesztő
  • gesztenye
  • porcukor
  • tej
  • tojás
  • vaj
  • vaníliás cukor

Allergének

glutén, tej, tojás

Kérünk vedd figyelembe, hogy süteményeinket frissen készítjük, így javasoljuk, hogy mindenképpen jelezd nekünk előre, ha karácsonyi termékeink közül vinnél.

További információk

Forma

Diós, Gesztenyés, Mákos